piatok 23. marca 2018

Avon Planet Spa Greek Seas



Ak ste videli moje video z Avon tlačovky tak viete, že v tej veeeeeeeeeeeeeeeľkej kope výrobkov boli aj tieto Planet Spa novinky, o ktorých si dnes konečne povieme :) Ak ste ho náhodou nevideli, tak stále to môžete urobiť tu:klik. Inak ak je to nejaká Avon lady :) mám na teba otázku dole na konci článku :) tak mi prosím daj vedieť.

A čo budem dnes recenzovať? Na zozname máme sprcháč, peeling, očný gél a masku :) 


Maska pre mňa bola trochu oriešok, pretože zlupovacie masky nepoužívam, pretože mi na nich pokožka zvyčajne nereaguje dobre. Ale strašne sa mi páčil ten obal, aj tá sada tak som si povedala, že po rokoch zase zlupovaciu vyskúšam a ktovie, možno to dopadne dobre. 

Čo ma prekvapilo ako prvé je, že z masky pomerne dosť cítiť alkohol. Ja som si ju naniesla na čelo, nos, bradu a lícne kosti. Citlivé líca som vynechala (predsa len, netreba pokúšať hada na prvýkrát). Postupne alkohol vyprchá a ostane cítiť len tú príjemnú olivovú vôňu. Maska je hutná a odporúčam nanášať v primeranej vrstve (viem, že to znie divne) ale tak, aby nebola ani príliš hutná ani príliš riedka. Keď ju dáte v takej tej akurátnej strednej vrstve potom sa bude strašne dobre dávať dole. Nechala som ju na pokožke cca 10 minút - ale dôležitý nie je ani tak čas, ako váš pocit, že maska už zaschla a začína sa olupovať.

Takže ja som takto pekne počkala a následne voilá! Maska sa jedna radosť odlúpla (vôbec to nebolelo) a pokožka bola brutálne jemná a hladká. Nebola vôbec červená, precitlivená, neštípala, nepla - nič také. Len krásne jemná a hebká pokožka, ktorú bolo radosť hladkať :) Tak si masku užívam stále každý týždeň a vytešujem sa z bábätkovskej pokožky :)


A posledným výrobkom bol očný gél, čo je pre mňa stará dobrá známosť. Nemala som síce tento ale Planet Spa s kaviárom a prídu mi veľmi podobné. Očné gély sa odporúčajú najmä v lete, takže teraz si ho nechávam bokom a užívam si môj ružový očný krém ( z ktorého neubúda). Na leto bude úplne super, pretože je príjemne ľahký a oči pekne hydratuje a uľaví im. 



Inak v procese písania tohto článku som si odbehla k svokre :) a tá mala na stole Avon katalóg :) tam som videla, že olivová sada stále existuje, ale nebola tam táto modrá. Takže rozmýšľam nad tým, či práve táto modrá nenahradí tú olivovú :) ak máte nejaké info dajte vedieť :) som strašne zvedavá :)

A čo vy a Planet Spa výrobky? Čo mám ešte vyskúšať? Používate zlupovacie masky? Nevadia vám?

1 komentár:

  1. Tuto sadu som este nevidela, ale tu olivovu co spominas mam najradsej. J

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne