nedeľa 16. apríla 2017

Video: líčenie na Veľkonočný pondelok a testovanie vodeodolných výrobkov



Priznám sa, že nápad na toto video nepadol v mojej hlave, ale kreatívny bol manžel. Na jednu stranu si môžem povedať, že jeeej aké kreatívne zlatíčko mám doma a na druhú stranu si môžem povedať, že je to jeden malý švábik, ktorý si chcel užiť oblievačku dvakrát. V dnešnom videu vám totiž to ukážem jednoduchý návod na pondelkové líčenie a otestujeme spoločne, či znesie pondelkovú oblievačku alebo nie. 

Dnes teda zaručujem, že jeden klik vás dostane jednak k tutoriálu a jednak k trochu zábave :) 


Líčenie je v zásade veľmi jednoduché a jeho cieľom bolo, aby bolo praktické. Vystavala som vodeodolný základ, ktorý by sa počas dňa nemal meniť a mal by vydržať či už deci alebo hektolitre vody, ktoré vás čakajú. Absolútnym základom sú tri vodeodolné výrobky, na ktoré sa bližšie pozrieme aj v recenzii na blogu. Tak pekné čítanie alebo pozeranie a vidíme sa na konci :)


Základom líčenia bola vodeodolná riasenka Astor Eye Artist. Tá bola pre mňa vo videu celkom výzvou, pretože má pomerne tuhý aplikátor, na ktorý nie som zvyknutá. Zvyknete si na neho asi za tri dni a potom vám už príde fajn, ale prechod z mäkkého Lorealu na toto bol fakt šok. Kým sa dostanem ku kladom, nedá mi nespomenúť ešte jednu nevýhodu - tenká linka sa s tým aplikátorom robí fakt ťažko. Ak si robíte linku, ktorá letmo obkresľuje oblasť rias, toto nebude nič pre vás. Hrubá a výrazná linka - v tomto Astor na druhú stranu exceluje.

Pravda je, že tieto dve nevýhody vo veľkej miere prebíjajú dve vlastnosti - výdrž a pigmentácia.
Ako ste mohli vidieť vo videu linka vydržala vyliatie vody ako aj priamo aplikovanú vodu rozprašovačom. Ak sa vám teda počas dňa linka rozpíja, alebo bývate v daždivom Londýne či pralese :) toto by mohla byť vaša kamoška. Ja som video natáčala okolo 9 ráno a dokonalú linku som mala 23.15 keď som išla z kina. Za cenu 3,5€ má výdrž omnoho drahších výrobkov. 

Swatche linky sú vo videu :)



Najväčším objavom videa je Astor EyeArtist Brow Liner v odtieni Brown. Pomerne nenápadná ceruzka za cenu okolo 2€, bola fakt príjemným šokom. Neviem prečo, ale nikdy by som netipovala, že Astor bude mať tak dobrý výrobok na obočie a tobôž by som nečakala, že bude mať na výber tri farby (alebo aspoň na http://www.parfemy-elnino.sk/ má).

Vynikajúca ceruzka, ktorá je jemne tvrdšia (čo je však na obočie fakt fajn, pretože sa aspoň nezlomí) a krásne s ňou dokreslíte obočie. Farba mi vydržala pekne celý deň a ako ste mohli vidieť vo videu, voda s ňou vôbec nič nerobila!

Swatche sú vo videu :)


Poslednou súčasťou dokonalého vodeodolného make-upu musí byť vodeodolná riasenka! Keď už som sa pustila touto cestou testovania, tak som si dopriala Maybelline Colossal Volume vo vodeodolnej verzii. Túto riasenku som kedysi zbožňovala v klasickej ľahko odličovacej verzii, a tak som predpokladala, že vodeodolná bude o tom istom, akurát jej voda nič neurobí.

A viete čo? Je to tak :) Ako ste mohli vidieť vo videu, riasenka oči krásne otvorila, riasy natočila aj v dvoch jemnučkých vrstvách a navyše po obliatí vodou ostala na mieste a ani sa nepohla.
Super pozitívne je aj odličovanie - ide dole micelárkou, len si tampónik nechajte na oku minútku a nešetrite s odličovačom. Jej cena je pod 5 € a ja som si ju odložila bokom na júnovú dovolenku :) To mi bude hej, keď vám budem točiť vlog a nebudem vyzerať ako keby ma v Japonsko vymenili s mojimi malými očami :) 


Dúfam, že sa vám video a recenzia páčili a že vás trochu pripravili na zajtrajšok. Mať v hlave dobré vodeodolné výrobky sa oplatí aj mimo Veľkej Noci a ja som rada, že som sa trochu zbavila vodeodolných predsudkov a reálne otestovala ,,funkčnosť" toho, čo sľubujú.

Vy si užite zajtrajšok, želám vám aby ste boli celý rok krásne a zdravé aj bez tej vody a keď už to inak nejde, tak si to aspoň užite :) Ja som si to fakt užila :)

A čo vy? Budú vás doma zajtra šibať či oblievať? Či ani ani? Čo máte nachystané pre šibačov?

2 komentáre:

  1. Video pobavilo :) som stále čakala, že ti vyleje kýbel vody na hlavu :) (ja som také schytala už aj do postele :) )...
    No možno sa kuknem po tejto špirále, lebo môj minuloročný pokus so špirálou z Avonu skončil tak, že som z bazéna na Delfíne vyšla po malom namočení ako PANDA :D
    Inak ma tak napadlo pri pozeraní videa, že si spomínala, že nám spravíš Room tour, ešte to máš v pláne, mňa osobne by to veľmi potešilo lebo plánujem rekonštrukciu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, preto som chodila na Delfín zásadne nenamaľovaná :) nech sa mi tá banda detí skáčucich salto pri brehu nesmeje keď vyjdem :)

      Jasné, že room tour plánujem! Potrebujeme však dokončiť ešte zopár vecí a chcem aby to bolo tip top, keď to ukážem svetu :))

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne