piatok 16. marca 2018

Difúzer, čo prevonia celý byť


Povedala som si, že dnes to pojmem na blogu trochu inak :) pretože som zase objavila brutal (nie úplne kozmetickú) vychytávku, o ktorej sa jednoznačne oplatí počuť :) Ak sledujete môj blog nejaký ten piatok :) tak verím, že viete, že mám fakt rada difúzery a sviečky. ALE! Platí základné pravidlo, mám ich rada, ale fakt nerada do nich investujem. Inak je to jedna z vecí, že keby som raz mala veľa peňazí toto by som si asi fakt kupovala drahé, ale verte mi, že tam ešte ani zďaleka nie som :) zatiaľ si radšej za cenu drahého difúzeru kúpim nejaké letenky :) Každopádne! Späť k téme :) mám rada difúzery a nerada za nich veľa platím a preto často hľadám nejaké dobré a lacné alternatívy. Veľa z nich je úplne nanič :) - a preto ich tu nevidíte :) ale zopár je aj fakt dobrých a tie vám tu opakujem ako papagáj. No a pred nedávnom som objavila na Notino sekciu difúzerov, kde je ich celkom veľa do 7 € a povedala som si, že idem do toho. 


Na výber bolo kopec značiek, ktoré nepoznám (a pravdepodobne niekedy otestujem) ale ja som si reálne chcela urobiť radosť a staviť trochu na istotu tak som si objednala Air Wick Life Scents vo verzii Radostné leto. 

Podľa popisku to malo voňať ako mix bielych kvetov, melónu a vanilky - čo pre mňa bolo niečo absolútne nepredstaviteľné ale zároveň to znelo brutálne. Neviem, čo sú biele kvety, ale vanilka a melón sú mňam mňam, takže to nemohol byť krok vedľa. 

Čo ma zaujalo na prvý pohľad bolo, že difúzer obsahuje sklenené guličky. Nikde som sa nedočítala prečo, takže to beriem ako pekný dizajnový prvok. Inak ostatok je klasika - sklenená nádoba plná voňavej esencie a klasické bambusové tyčinky, ktoré distribuujú vôňu. 



Vôňa inak predčila moje očakávania na 200%. Je krásna, sladká a veľmi jasne v nej identifikujete aj melón (oranžový) aj vanilku. Je výrazná, takže sa krásne rozplynie celým priestorom a prevonia ho.

Na krabičke sa píše, že má vydržať 6 týždňov, to vám niekedy potvrdím v spotrebovaných výrobkoch :) teraz vám viem povedať, že vonia fakt krásne a fakt výrazne.


Za mňa teda naozaj brutal kúsok a som rada, že som sa rozhodla trochu experimentovať. Navyše je to krásna jarno/letná vôňa vďaka ktorej budem veľmi úspešne ignorovať, že má zajtra snežiť :)

A čo vy a difúzery? Kupujete si ich? Od ktorej značky? Alebo radšej sviečky? Alebo esenciálne oleje?

3 komentáre:

  1. ahoj,dakujem za zaujimavu temu recenzie...difuzery jedine z dm-ky ked su v akcii okolo 3 eur.tak ako pises tiez na tom setrim.sviecky tiez skusam z lacnejsich variant.jedine do coho investujem su vonne vosky od yankee candle ale tie su ozaj vymakane.ale tuto od air wicku som uz videla v busoch a ozaj krasne vonaju.takze ty si mi uz len dopomohla rozhodnut sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak dufam, ze budes rovnako spokojna :) ja kazdy den chodim nadsena po byte a neviem sa tej vone nabazit :) teraz by som mala najradsej kazdy den nejaku navstevu nech vsetci vonaju :)

      Odstrániť
  2. Mám jeden, ale neviem už aká značka to bola. Tiež som si ho objednala cez notino.sk. Mám vanilkový a páči sa mi ešte viac, ako sviečky. Videla som však už aj v DMke takéto vecičky a tiež nestáli veľa. A máš pravdu, tu sa investovať veľmi nevyplatí, aj tak je to len voňavá vecička. Tento tvoj vyzerá krásne práve vďaka tým guličkám.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne