nedeľa 25. februára 2018

Video: Moja ranná rutina


Je tu niekto, kto neznáša ráno vstávať rovnako ako ja? Pre mňa je zvuk budíka vyslovene, že brrrrrr a dala by som majland za to, aby som mohla vstávať podľa toho, ako moje telo ráči. Tak snáď v budúcom živote :) A keďže sa snažím vstávať čo najneskôr musia byť moje rána super rýchle a efektívne aby som bola v robote šup šup :)

Tak som si povedala, že vám dnes poviem o mojej rannej rutine, pretože jednak používam niekoľko fakt brutálne dobrých výrobkov a jednak mám rada takéto videá :) Ak by vás zaujal nejaký výrobok, všetky nájdete zalistované pod videom :)


A čo vy a rána? Vstávate ľahko či je to tiež boj? O koľkej máte budík? Čo máte iné vo svojej rutine?

8 komentárov:

  1. Ja vstávam o dost skor a to okolo piatej rano,o pol šiestej chodím uz z domu do prace, ale nakoľko v práci este skoro nikto nie je a rano je vonku este fakt tma, tak sa licim v oraci :) takze rano len bioderma miceralka a kozi krem ziaja a zvyšok az v práci :)
    Super video, ale zaujímalo by ma ci sa licis aj v kúpeľni alebo niekde inde na viac svetle ?
    Mate nádhernú kúpeľnú, ale posobi tmavo na licenie...
    Chcem sa ale spytat, nakoľko sa teraz ideme sťahovať do väčšieho a čaká nas rekonštrukcia kupelne odkiaľ mate tie obklady ? Aj tie vzorove aj čisto sede a plus ake znacku mate práčku a susicku a ci si spokojná :) prepáč, ze trocha mimo temy :) Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak vyzerá že si minulotýždňovym videom inšpirovala dalsiu slovenku youtuberku a to Tinanate, ze tiez odkryva vase zakulisne tajomstvá ;)

      Odstrániť
    2. Ja radsej nebudem hovorit kedy vstavam ja, lebo budem ako drama queen pri casoch, ktore mi tu pisete vy :) Len ti poviem, ze v tvojom case som este vo velmi hlbokej faze spanku.

      Inak ale to je celkom vychytavka licit sa v robote :) Presne aspon usetris cas doma! Mudry napad :)

      A podme na otazky :) - v kupelni je inak aj denne svetlo, ale nelicim sa tam. Licim sa v spalni, pri velkom roll door-e a preto mi je vzdy tazke ked sa licim aj vo videach pretoze pri liceni stojim pri velkom zrkadle a nesedim s mikro malym :)

      A dakujem za pekne slova na kupelnu, je to moja oaza radosti :) Inak do celkoveho obrazu ti chybaju este jedny kachlicky :) je tam mix 3 - ten vzor, co je pri zrkadle, velke sede a na zemi mame svetlo-hnede akoby parkety. Kupovali sme vsetky v SIKO, su fakt krasne, kvalitne - ale murari mierne nadavali lebo jedna kachlicka vazi cez 9kg cize bola radost s nimi robit :) :) :)

      Pracka a susicka su nove prirastky od Vianoc a Veronika ja som absolutne netusila, ze doba tak pokrocila :) predtym sme mali nejaku staru Whirpoolku a toto je proste ultimatna pecka. Pracka ma brutal velku kapacitu (aj susicka 9kg), je nenormalne ticha, setrna a perie strasne kratko - priemerne okolo 40 minut. Predosla pracka prala cez 3 hodiny.
      Pracka je Whirpool FSCR 90423 a susicka je tema sama o sebe. Ja som si myslela, ze to bude fajn vec ale ono je to najlepsia investicia aku sme kedy urobili. Podla mna kazdy kto ma susicku by ti to len potvrdil - raz ju mas a zivot sa ti zmeni na ruby :) znie to prehnane, ale je to podla mna brutal, brutal, brutal vec. A zase ta nasa susi do hodiny, potichu, setrne, kvalitne a totalne do sucha. Bala som sa, ze bude pustat paru do kupelne - nic. Pradlo je total suche, makke, vonave a vela z neho netreba vobec zehlit. Je to whirpool HSCX 90420. Vrelo odporucam oboje a aj s dielom medzi susicku a pracku. Na ten diel si vyloziz pradlo a poskladas si ho - znie to ako blbost ale je to fakt velmi prakticke.

      Odstrániť
    3. Ďakujem ti veľmi velmi veľmi pekne za taku rozsiahlu odpoveď :)

      Odstrániť
  2. Och, ja tiež vstávanie neznášam. Najradšej by som vyspávala do desiatej :D obvykle vstávam o 6.20 cez týždeň, cez víkend väčšinou dlhšie. Inak, keď sa ráno pred prácou líčím, väčšinou si urobí pleť a obočie a oči si líčím až v práci, lebo keď ráno fúka, dosť mi slzia oči a vždy si líčenie rozmažem :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzi a nepomohla by ti vodeodolna riasenka? Akoze aj to tvoje riesenie je fajn :) skor mi napada moja mamina, ktorej z vetra presne tiez strasne slzia ocka a potom je niekedy rozmazana aj poobede a toto moze byt easy riesenie :)

      Odstrániť
    2. Riasenka áno, ale čo tiene? :D

      Odstrániť
  3. Uff, ja odkedy robím na smeny, teda už aj nočné (predtým som pracovala len na ranné a poobedné), tak odvtedy mám najradšej nočné. No a prečo? Pretože môžem spať dokedy chcem. :-D Ranné kvôli tomu neznášam, vtedy musím byť už o v práci, takže môj budík nastavený na 4:50 alebo na 5:00, no vždy sa vykopem až niekedy o 5:20 a potom nič nestíham. A to nevravím o tom, že v práci som prispatá ešte aj desiatej, pretože sa proste neviem prebrať. Keby si môžem vybrať, pracovala by som iba v noci. :-D A to ani nie som nejaká nočná sova. :) Alebo možno, doteraz som nebola. :D

    Ledyms Blog

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne