utorok 20. februára 2018

Podpazuškový luxus :)


Marííí sa mi, že to bola Lucid v nejakom časopise, ktorá ma inšpirovala ku Clinique Antiperspirantu, ale nie som si istá. Dlhodobo som chcela vyskúšať niečo nové, čo bude na úrovni Biodermy alebo La Roche a vzišlo z toho toto. V zásade v tej istej cene, ale podľa internetu v lepšej kvalite a dlhšej výdrži :) Ak máte teda citlivú pokožku alebo máte pocit, že bežné drogériové deodoranty nie sú dosť, čítajte ďalej :)


To, že je Clinique majster v telovej a pleťovej kozmetike je stará známa vec. Podľa mňa to funguje v skratke takto - ak vám nič nie je, tak potom škoda peňazí, ale akonáhle trpíte nejakým problémom určite Clinique vyskúšajte. Či je to v prípade telovky suchá alebo mastná pokožka, 100% tak bude nejaký posun. 

Mne sa v poslednej dobe neskutočne suší pokožka v podpaží aj napriek tomu, že som sa vzdala môjho suchého holenia a tak som hľadala nejakú jemnú, príjemnú a šetrnú alternatívu. Toto všetko v zásade spĺňa Clinique, ktorý je neparfumovaný a bezalergénny. Čo sa týka výsledkov, šúpanie mi neprestalo, ale aspoň ma ráno pokožka neštípe po každom nanesení dezodorantu a verte mi, aj to je úspech. Čo sa týka protipotivých opatrení - ako som už veľakrát spomínala, som klasický potič, takže mi stačia aj bežné drogériové výrobky, teda aj tento Clinique dopadol pochopiteľne na 1 :)


Na Notino stojí 14 €, čo stále nie je málo, ale hovorím, ak vám nič nie je isto ho nepotrebujete, akonáhle vás niečo trápi hľadáte alternatívy. Ja dúfam, že sa moja pokožka ustáli, keď sa trochu oteplí (možno som naivná) a potom sa vrátim k mojim klasikám, keď nie, tak ho tu budete vidieť častejšie :)

A čo vy? Aký dezodorant používate? Dajte dobré tipy :)


0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne