piatok 12. januára 2018

Kto ešte dojedá vianočné pečivo?


Vianoce skončili - o tom nebudeme debatovať :) Ale, keď skončili Vianoce neznamená to, že skončili vianočné a zimné chúťky :) Ja si napríklad stále každý týždeň doprajem šálku horúcej čokolády :) a keby som v meste videla stánok s punčom určite si ho dám tiež :) A preto dnes prinášam recenziu s 4 relatívne vianočnými výrobkami, ktoré sú sladké, kvalitné a lacné. A sú ultimátne super :) tak poďme na to!

Nivea niekedy pred Vianocami priniesla super vanilkovú limitku a je jedným slovom na zjedenie! Sladká, hydratačná a ľúbivá na oko :)


Z čoho som sa tešila najviac bola sprchovacia pena. Tentokrát v kombinácii Vanilka/Karamel, čo znie absolútne famózne! Ich sprchovacie peny mám neskutočne rada najmä preto, že sú cenovo dostupné a veľmi husté. Nie je nič horšie, ako keď si nastavíte očakávania na hutnú penu a  máte penu, ktorá splasne skôr ako sa vaša ruka dostane na vaše rameno. Nivea taká našťastie nie je, takže máte nadýchanú penu, ktorú pekne rozdistribuujete na celé telo. 

Okrem nadýchanej peny je skvostom aj tá sladučká vôňa, ktorá vonia viac ako karamel ako vanilka. Mne to veľmi pripomína vôňu takej tej karamelovej plnky, čo majú niektoré čokolády. Proste mňam mňam mňam!


Od vanilkového telového mlieka som nemala až také očakávania, pretože vanilkové telové mlieka kúpite na každom druhom rohu. Je to síce super, ale nič svetoborné. Jedine, že by to teda Nivea urobila inak :) A ona to teda urobila inak!

Vanilkové telové mlieko si totiž zachovalo ako základ tú skvostnú čistú Niveácku vôňu, ale pridalo tam jemný nádych krásnej, jemnej vanilky. Prekrásna, brutálna, čistá ale sladká vôňa. K tomu pridajte výbornú stredne hustú konzistenciu, super premastenie a máte fakt top, topov top výrobok. 
Takže áno, aj obyčajné vanilkové mlieko vie byť neobyčajné!


A poslednými výrobkami sú výrobky na pery. Ak sledujete moje videá tak viete, že Labello Lip Butter je môj absolútne najobľúbenejší výrobok na pery ever. Či dovolenka a slnko, či chlad a zima, či hocičo - je to najlepší výrobok na pery na trhu, aký existuje. Premasťuje tak výdatne ako žiaden iný a navyše vonia úplne skvostne. Či už táto vanilková verzia, klasická modrá Nive-ácka verzia, malina alebo kokos - všetky sú skvostné a brutálne hydratačné. 

Ak predsa len máte radi vanilku ale nemáte radi tieto malé tégliky tak potom vyskúšajte limitku Labello Vanilla Buttercream. A vyskúšajte ju z troch dôvodov:
1, brutálne vonia (sladučká karamelová vanilka)
2, je mastnejšia ako všetky ostatné Labellá
3, má krásny zlatý obal


Je to proste limitka na zjedenie! Ani neviem, ktorý výrobok mám najradšej, pretože sa ani jedného z nich neviem nabažiť :) Dobre to v tom Nemecku namiešali :)

A čo vy a vanilka? Máte ju radi? Dojedáte ešte vianočné pečivo? Máte niečo z tejto limitky?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne