streda 22. novembra 2017

Black Friday útočííííí

Aj napriek tomu, že som veľkým fanúšikom všetkých sviatkov a osláv priznám sa, že Black Friday ma nikdy nejako extra neoslovoval. Keď som videla videá amerických youtuberiek, ktoré sa lakťovali v obchodných domoch kvôli tomu, aby si ulovili Guess tašky za pár dolárov, povedala som si, že radšej budem celá a bez Guess kabelky :) Ale! Potom sa Black Friday nejak pomaly ale iste dostal aj k nám a aj keď ho nemám nejako špecificky zaznačený v diáry, už sa na neho aj celkom teším a evidujem ho. Minulý týždeň som sa v Londýne naladila na Black Friday vlnu (tam výpredaje už začali a boli fakt fajn) a ak vám mám povedať pravdu, momentálne mám urobený malý zoznam výrobkov, ktoré plánujem tento týždeň dokúpiť. Ak sú vo vašom nákupnom zozname nejaké kozmetické výrobky, tak vám radím čítať ďalej, pretože o jednej Black Friday zľave sa oplatí obzvlášť vedieť.



Verím, že nejedna z vás počas vianočných sviatkov navštívi Notino a nakúpi tam darčeky či už sebe alebo svojim blízkym. A nakoľko ušetriť sa vždy oplatí prinášam zopár tipov, vďaka ktorým môžu vyjsť Vianoce o čosi finančne lepšie :) Na stránke celý týždeň (od pondelka do nedele) prebiehajú Black Friday akcie a tie môžete využiť rôzne -  či už doprava zadarmo pri nákupe nad 44 Eur alebo 25 % ZĽAVA na vybrané značky s kódom black25sk. Tretie eso, ktoré pripravili je podľa mňa najlepšie a môžete ho využiť pre seba alebo pre svojich blízkych. 

Ak si nakúpite výrobky Make-up Revolution v hodnote nad 28 € získate Mystery Bag zdarma. Ak ste si povedali, že to je super blbosť, lebo tam budete mať tri malé vzorky a to je všetko - ho,ho! opak je pravdou :)


Moja Mystery Bag bola vskutku brutálna a obsahovala Give Them Darkness paletku tieňov, mono očné tiene, rúž a očný odličovač. Každá Mystery Bag je iná, ale hodnotovo sú podobné, takže podľa mňa sa máte na čo tešiť. Takže viete ako to urobiť - každej kamoške po paletke a vám dojde extra balíček navyše :)
Ak sledujete môj blog, tak viete, že Make-up Revolution je bez zaváhania jedna z mojich najobľúbenejších značiek a na ich výrobky nedám absolútne dopustiť. Ich paletky nemajú obdoby (a konkurencie). 


Všetky akcie nájdete na  Black Friday stránke tak hor sa  nakupovať výhodne :)

Ak vás inak láka značka Make-up revolution ale neviete, ktoré výrobky vyskúšať dajte mi kľudne vedieť, môžem urobiť video s mojimi najobľúbenejšími výrobkami. Mám ich doma naozaj habadej, čiže nie je problém :)

A čo vy a Black Friday? Máte urobený nákupný zoznam? Čo vás láka? Skúšali ste niečo z Make-up Revolution? Čo je pre vás lepšie - akcia alebo darček k nákupu?

8 komentárov:

  1. Video s výrobkami Makeup revolution by bolo super! :-)
    Ja nikdy neviem, čo si mám vybrať... už mám nejaké produkty, ale inšpirácia sa zíde vždy :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na notinu chci black friady rozhodně využít, chci koupit nějáké dárky. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Paletka vyzerá cool. Ja som black friday využila najmä na nákupy darčekov, ale urobila som radosť aj sama sebe, objednala som z beautybay Zoeava paletku, rúž od Jeffrryho Stara a nejaké kúsky od Yes to :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juuuj Zoeva paletka, to si niekto pekne doprial :) Závidííííím!

      Odstrániť
  4. Aký je ten odlicovac od Katie price prosím ťa?

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne