utorok 21. novembra 2017

Bianca ty si ale hlúpa!


Pred pár týždňami som plánovala recenziu na NYX Bang Bang, čo bol krásny hnedý lesk na pery. Aspoň to som si myslela.. Dlhú dobu mi však nešla do hlavy jedna vec..Ako je možné že lesk v odtieni Bang Bang tak málo vydržal na perách, keď mám z tej istej edície inú farbu, ktorú som vám nepretržite chválila? Normálne som bola smutná, že ide o prvý NYX fail, ale hovorila som si čo už, každá značka sa raz utne. Recenziu som mala napísanú, a mala byť publikovaná niekedy v strede týždňa. Ale potom som sa v pondelok ráno zobudila a normálme ma v posteli osvietilo - ono na tom obale nebolo napísané Lip Lingerie ale LID Lingerie!! Takže prosím pekne, ja som očný tieň nosila mesiac ako rúž na pery..

A ako môžete vidieť na prve fotke, ono to nevyzeralo vôbec zle! Práve naopak naozaj krásna jesenná farba :) Takže som pôvodnú recenziu vymazala :) a spustila nové testovanie NYX Lid Lingerie v odtieni Bang Bang ako očné tiene :)


Pravda je taká, že tá farba je fakt krásna! Či už na pery alebo na oči, je to krásna jesenná farba, ktorá zvýrazní váš pohľad a otvorí oko. Kým na perách tá farba hrala viac do hneda na očiach mi prišla viac do červena. Keď som si ju naniesla prvýkrát bola to trochu výzva, ale zase nemusí byť každý deň 50 shades of brown :)


Tieň je neskutočne pigmentovaný a jedna vrstva vyzerá tak, ako vidíte na fotke nižšie. Krásna hnedo bordová výrazná farba, ktorá sa počas celého dňa ani nepohne. To je pre mňa - a aj pre vás pomyselná poznámka, že tu máme ďalší super praktický výrobok - po Maybelline Colorama a Avon Mark. 

Tiene používam ako neskutočne výraznú a pigmentovanú bázu na ktorú nanášam rôzne tiene podľa nálady. Najčastejšie bronzové a zlaté, ale niekedy aj hnedé a skúšala som aj olivovo zelené. Aj keď sa to nezdá, tá farba sa naozaj krásne ladí a kombinuje a výsledok je vždy iný a vždy zaujímavý.




Ak radi experimentujete a vychádzate zo svojej komfortnej zóny verím, že doma uživíte aj odtieň Bang Bang. Ak je to pre vás až moc, tak potom si z tohoto článku vezmite dve veci :)

1, čítajte si návody a popisky výrobkov :) 
2, LID Lingerie sú fakt brutálne dlhotrvajúce a neskutočne pigmentované tiene, ktoré sa hodia na cesty, alebo na lenivé dni, keď chcete mať make-up rýchlo a efektívne vyriešený :)

A čo vy a tekuté očné tiene? Máte nejaké doma? Ktoré? Aj vám sa už podarilo takéto kozmetické faux-pas?





6 komentárov:

  1. Taak to je sranda. Mne sa zatial nič také nestalo. Ale viac by sa mi táto farba páčila na perách. Na očicah to na prvý pohlad vyzerá zvláštne, ale zas je pravda, že ked sa s tým človek pohrá a pekne to vytienuje, tak to vyzerá potom dobre.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj na perách lesk vyzeral prirodzene pekne - proste jesenná farba a na očiach to bolo najprv mierne hrozivé ale po zapracovaní pekné :)

      Odstrániť
  2. Aaaa... ale fakt vyzerá ako rúž/lesk :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hahahahaha :D Tak teda tvoje story mě pobavila. Ale musím uznat, že se mi to taky stalo. Měla jsem takový krémový stín v pánvičce, co vypadal jako nádherný lesk ... Nope, byl to stín :D Takže už se taky snažím číst, co je na obalu napsáno :D
    Veronique beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úprimne sa teším, že nie som jediná :) ale tak no, kým sme sa nevyhádzali je dobre :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne