nedeľa 3. septembra 2017

Video: Poďte somnou na Uprising

Či urobiť toto video alebo nie bola vcelku dilema. Lebo na jednu stranu som si hovorila, že týždeň po Uprisingu je vcelku bezpredmetné, ale na druhú stranu som si povedala, že keby nejaká moja obľúbená youtuberka natočila video o tom ako bolo na nejakom festivale bolo by mi jedno, že je týždeň po ňom, chcela by som vidieť jej video :) Tak ho tu teda dnes máte a ja ďakujem Barborke, ktorá ma k tomuto videu inšpirovala a dúfam, že si prečíta tieto riadky :)


Inak kým sa pustím k mojím samotným dojmom z festivalu :) ak vás zaujal nejaký výrobok z videa všetky nájdete zalistované v popisku videa :)


Neviem, či som vám niekde spomínala alebo nie, ale Uprising bol môj prvý festival v živote. Fakt fakt vážne. Nie som úplne stanový a ani festivalový človek a boli dva dôvody prečo som sa odhodlala na tento veľký životný krok :) Jednak som mohla spať doma, keďže festival sa koná v Bratislave a jednak tam bol Sean Paul :) Sean Paul je moja srdcovka od základnej školy, takže nebolo o čom. 99 percent ľudí, ktorým som povedala, že idem na Uprising ma vysmiali, že som si nemohla vybrať horší festival, takže moje očakávania boli nulové a popravde skôr záporné. 

Priznám sa, že spočiatku sme mysleli, že pôjdeme len na Seana Paula a ostatok necháme tak. Okrem Polemicu a Pary sme tam aj tak nikoho nepoznali, takže sme sa nejak vnútorne uistili, že keď to bude fakt také hrozné, stále môžeme ísť domov. Ale viete čo? Ono vám to fakt hrozné nebolo :) Popravde to bolo fakt super a nielenže sme vydržali oba dni, ale zdatne sme to potiahli aj celkom dlho. 

Čo bolo na tom všetkom trochu smutné je fakt, že Sean Paul bol najhorší zo všetkého, čo sme tam videli. Ako pravá fanynka som sa natrepala rovno dopredu pod pódium (čo bola osudová chyba, pretože namiesto užívania si jeho najväčších odrhovačiek som si užívala akurát tak, keď som dostala lakťom do rebier) a mohla som vidieť, že spieva na playback, nestačí s dychom a je celý nejaký spomalený. Keď si spomeniem na jeho koncerty pred pár rokmi je to dosť brutálny rozdiel. Rovnako nechápem, prečo spieval pesničku Eda Sheerana - zo svojich pesničiek urobil nazačiatku megamix, ktorý trval asi 15 minút a potom si pomáhal pesničkami iných ineterpretov. Už len Despacito chýbalo :)

Naproti tomu spomínaný Polemic s doktorom Ding Ring, Wailers, 5 Nizza, EBM alebo Marla Brown boli úplne brutálny a neskutočne som si ich užila. Spoznala som teda fakt veľa nových skupín a som neskutočne rada, že som išla. 
Inak pekný bol aj celý areál na Zlatých Pieskoch - malo to tam super atmosféru a bolo tam super jedlo :) Jedlo je u mňa základ, a keďže tam bol výber väčší ako v centre mesta mala som neskutočnú radosť :) 



 Takže som rada, že som vyskúšala a prekvapila samú seba ako bolo dobre :) Nemám rada také tie odvážne prehlásenia, že odteraz už každý rok :) Uvidíme :) ale nebudem sa tomu minimálne brániť ako doteraz. Bolo to také pekné zakončenie leta :)

A čo vy a festivaly? Na ktorých ste boli? Spávate v stane alebo niekde na priváte? Máte radi Seana Paula?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne