utorok 15. augusta 2017

Nájdi tri rozdiely :)



Stále mám tak nejak v hlave, že najdôležitešia súčasť môjho make-upu je make-up a líčka. Keby ste sa ma opýtali bez ktorých 3 výrobkov by som nevedela vydržať určite by to bol korektor, make-up a líčka. Ale v poslednej dobe zisťujem jedno – ak sa moja pleť chová slušne (a že sa momentálne našťastie chová) tak sa moje priority posúvajú niekde inde. V takom prípade sa do popredia dostáva hlavne obočko a riasenka J No veď uznajte J Prvá fotka je s make-upom ale bez upravných očí a postupne budem pridávať J A nebudem pridávať len tak niečo, ale samé super výrobky J


Dnes vám okrem môjho veľkého vizuálneho rozdielu ukážem aj tri výrobky za pár eúr, ktoré MUSITE poznať J jeden z nich som už ma blogu recenzovala, ale je tak dobrý, že mi ho nie je ľúto spomenúť ešte raz.


Prvý výrobok je už spomínaná ceruzka na obočie. Ako som spomínala v mojom videu o úprave obočia (klik:tu) ceruzky momentálne patria k mojim najobľ´úbenejším nástrojom. Úprava je s nimi rýchla, efektívna a zvládne ju naozaj každý. Ja si s ceruzkou obočie v zásade len dofarbím a jemne doplním, tam, kde z nejakého dôvodu nie je. Nie je to nič náročné a rozdiel vidíte samé J Fakt veľký J Avon ceruzka na obočie je pre mňa veľmi pozitívna novinka J Doteraz som mala doma len ich tiene, ale toto je iný level. Páči sa mi na nej, že má super tmavohnedú farbu (Dark Brown), má výbornú hrubosť a je skvelo pigmentovaná.

To síce znie všetko super, ale nie je to nič extra, čo by vás presvedčilo na to, aby ste si hľadali Avon Lady J Ale! Táto ceruzka má k všetkému pozitívnemu, čo som už spomenula ešte navyše aj super konzistenciu. Obočie jednak zafarbí a jednak ho akoby zafixuje dokopy. Vážne super vec J A aby som nezabudla – obočie drží krásne celý deň!





Druhý výrobok sú tiene. Tiene nosím na 99% každý deň. Niekedy sú to smokey eyes, niekedy len neutrálne telové, a niekedy sa vyhrám s pekným líčením. Je to podľa nálady a rúža J Na fotke mám na sebe Avon True Colour v odtieni Satin Taupe. Tiene tiene boli celkom zásah do čierneho, pretože som zistila, že sa nachádzajú aj v tých quatro paletkách, kde ich mám skoro minuté. Tým chcem povedať, že som nevedela, že sa z tých quatro tieňov dajú takto vybrať obľúbené a tie si môžete kúpiť vo veľkej veľkosti. Pre mňa super správa a hneď mám zálusk na ďalšie J Tiene majú inak super maslovú konzistenciu, držia krásne celý deň a veľmi dobre sa nanášajú. Chválim aj priložený aplikátor, je fakt super J







A posledný výrobok je ten, pri ktorom som ako opakovací papagáj J ale nedá mi! Ako môže niekto robiť také dobré linky v ceruzke? Na rozdiel od Lorealu nevysýchajú, držia krásne celý deň a používajú sa tak jednoducho až sa chcete štipnúť, či je to fakt pravda J Ja mám linku v klasickej čiernej farbe Glimmer Stick Eyeliner Blackest Black a tá je krásne výrazná, neotláča sa, je mäkkučká a krásne drží celý deň. Ak nemáte radi tekuté linky alebo sa vám chce experimentovať určite skúste! Je to fakt pecka!





Tadaaaa! Môj hotový final J uznajte, lepšie nie? Takže nie v make-upe spočíva ten zázrak J obočko robí veľa J Tak ak hľadáte výborný výrobok na obočie, neutrálne tiene alebo perfektnú linku viete, kde ich hľadať J


A čo vy? Čo sú vaše top tri kozmetické výrobky? 

8 komentárov:

  1. AVON je úplne skvelý! Vždy sa čudujem, že tak lacné veci môžu byť tak dobré a kvalitné :) Ja keby som si mala vybrať iba 3 veci bez ktorých sa nezaobídem tak určite líčka alebo bronzer (podľa nálady), rúž a tiene na obočie (tie sa dajú použiť aj ako očné tiene ale technicky je to stále len jeden produkt :D )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ruz mozes pouzit ako licka :) A uplny suhlas s Avonom :) mne je luto kazdeho, kto este neobjavil jeho caro :)

      Odstrániť
  2. ja tiez pouzivam tuto ceruzku na obocko + gel od pupy, a musim uznat, ze mne velmi sadla. Aj farebne, aj konzistenciou.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Za mňa určite riasenka, tiene na obočie a púder :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já používám na obočí sadu pudrových stínů a pak gel od Essence :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne