utorok 29. augusta 2017

Japonci by na Labellino povedali kawaiiiiiiiiiiiiii



Jak ja zbožňujem veci, ktoré sú vizuálne rozkošné! A presne také sú nové Labellina od Nivea :) Že keď ich uvidíte poviete si jeeeeeeeeeeeeeej!A ešte ten názov Labellino :) no mohlo to byť lepšie? Nie :) Na Slovensko tieto malé voňavé vajíčka prichádzajú teraz ale verím tomu, že pár z vás ich určite videlo (alebo si ich aj ukoristilo) v Rakúsku alebo Nemecku. Ja si pamätám ako s nimi došla pred pár mesiacmi do roboty kamarátka a straaaašne som jej ich závidela :) A teraz mám dve svoje Labellinká a môžem sa z nich tešiť :) 


Ak sa nemýlim, tak existujú len dve verzie - mäta a malina/jablko. Podľa mňa si tým pekne rozdelili trh, pretože kto má rád sladké kúpi si malinu a kto nie, siahne po mäte. Mäta je inak úplne perfektná najmä teraz na leto, pretože okrem toho, že hydratuje mierne chladí :) Tým pádom vám ju neodporúčam v zime :) Myslím, že ak vonku sneží nepotrebujete si pridávať extra dávku chladu.


Ale poďme na to ešte trochu postupne :) Labellina vyzerajú ako malé vajíčka (alebo povedzme si úprimne EOS balzamy :) akurát sú farebné nielen z vonku ale aj z vnútra. Vajíčka odštrobujete a nájdete tam balzam na pery, ktorý sa neskutočne prakticky nanáša a hlavne - nikdy sa nezlomí. Veľmi praktické na doma alebo do kabelky. 

Malinová verzia je ružová a vonia veľmi podobne (len viac jemne) ako malinové Nivea masielko na pery. Ak ho nemáte tak tá vôňa je sladučká, malinová :) Aj napriek ružovej farbe pery nezafarbí, len hydratuje a premastí.

Mätová verzia je bledomodrá a vonia vyslovene sviežo a mätovo. Výnimočne je asi moja obľúbenejšia, najmä preto, že nič podobné doma nemám a leto mi lezie na nervy. Trocha chladu navyše ma fakt teší, takže si pery pretieram ako blázon :)


Balzamy sú príjemne mastné a pery pekne hydratujú. Predávajú sa na dvoch limitovaných miestach - Notino a DM-drogeria za cenu okolo 5 €.

Za mňa pekná čerešnička na záver leta a mám obrovskú radosť :) Ono je to dosť zúfalé, keď sa človek teší, keď má suché pery, ale čo vám poviem, je to teraz tak :)

A čo vy a Labellina? Máte? Skúšali ste? Lákajú vás? Že sú krásne?

12 komentárov:

  1. Wau, tak toto som ešte v obchodoch nezazrela. Vyzeraju naozaj super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsou nádherný, od zkušenosti s EOSem se ale podobných balzámků bojím, EOS mi totiž nedělal vůbec dobře :( Každopádně miluji všechno v čem jsou maliny, takže jim možná dám šanci :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a čo ti robil?:( juj to je škoda, vždy keď nejaký výrobok robí zle :(

      Odstrániť
  3. Jeeeeeej ja ako spravny balzamovy maniak je ako možne že ich ešte nemam a počujem o nich prvý krat?No toto:)) uplne su užasne ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne