streda 10. mája 2017

Vyberte si - Deň Matiek alebo leto :)


O 6 dní je tu jeden z najdôležitejších dní v roku, ktorý by podľa mňa mal oslavovať aj každý sviatkový hejter na tejto planéte. Je jedno, či (ne)oslavujete Valentín, Silvester alebo Vianoce, Deň Matiek by ste mali rešpektovať a prinajmenšom zavolať mamine a povedať jej ako ju máte radi. Nemusíte byť s maminou najlepší kamarát, ale vzdať jej hold aspoň raz za rok za všetko, čo pre vás  urobila je jednoducho nevyhnutnosť. Mne sa páčia všetky sviatky, takže je samozrejmé, že aj tento budem oslavovať. Tento rok som pre maminu pripravila niečo špeciálne o čom vám bohužiaľ nemôžem napísať, keby si článok prečítala tak len dúfam, že sa poteší a bude šťastná. O to vždy ide - urobiť šťastnú tú najdôležitejšiu osobu vo vašom živote.

Osobne si myslím, že je super dať k sviatku mamine niečo, čo by si sama nekúpila. Neviem, ako vaše maminy, ale tá moja sa stará o každého na okolí a na seba má niekedy tendenciu zabúdať. Dopriať si trochu času samej sebe a postarať sa o svoju pokožku, vlasy alebo pleť. Či už to teda bude poukaz na kozmetiku, kaderníctvo alebo manikúru - niečo, po čom sa mamina bude cítiť krajšie alebo oddýchnuto. Ak vaša mamina nie je na takéto kozmetické procedúry možno poteší aj kozmetický balíček s niečím, čo ju trápi. Leto je tu čo by dub a trochu úbytku z celulitídy vždy príde vhod :)


Pevnejšie telo sa hodí nielen maminám ale aj nám, pretože už o mesiac ho možno budeme vystavovať pri mori. Ak teda potrebujete rýchlu pomoc bez skalpelov nevynachádzajte zbytočne koleso a stavte na niečo, čo slovenské a české ženy používajú už roky. Dermacol má vo svojom portfóliu vcelku revolučné výrobky proti celulitíte, striám tak po nejakom určite siahnite, nech sa na pláži v Taliansku nemusíte otáľať keď po vás bude poškuľovať nejaký Luigi. Z môjho okolia a časopisov som vám ,,vykoumala" 4 top výrobky, na ktoré sa môžete spoľahnúť.



Ak sa vám vo všeobecnosti nechce používať kozmetické výrobky viac ako musíte, tak ak vám poviem, že je super nejaké telové mlieko podľa mňa rovno vypnete článok. Pretože ak by aj bolo super, vám by sa ho nechcelo používať a tam by táto debata skončila. Ale ak vám poviem, že najúčinnejší ževraj nie je krém, ale sprej tak sa posunieme niekam ďalej.

Sprej má nielen praktické používanie ale je aj neskutočne príjemný. Zoštíhľovanie prebieha vďaka chladivej zložke a kofeínu, ktoré urýchľujú odbúravanie tukov. Pri redukčných diétach napomáha tomu, aby nevznikol efekt pomarančovej kože. Čo sa týka samotnej konzistencie je veľmi príjemná, naozaj chladivá a vsiaka sa skôr ako poviete LETO V PLAVKÁCH :)


Druhý výrobok som dokonca vyskúšala aj ja, aj keď nie kvôli efektu, ale kvôli krásnej vôni a hydratácii. Bola tu tuším novinka minulého roku a za mňa - keby som si mala vybrať jeden, ktorý budem používať bol by to tento. Dermacol Anti Celulitídny telový olej pomáha vyhladzovať celulitídnu pokožku, zamedzuje striám a dodáva pokožke potrebnú hydratáciu. Olej sa vsiaka neskutočne rýchlo a pokožku krásne prevonia.

Osobne si myslím, že oleje sú najúčinnejšie pri boji proti všetkému - sú vždy najviac koncentrované a pokožku reálne premastia a dodajú jej presne to, čo potrebuje. Olej používala aj moja mamina a nevedela si ho vynachváliť. 


A posledné odporúčanie je pre všetky nelenivé a starajúce sa priebežne celý rok. Super dvojkou je Dermacol Slim Milk a Firming Shower Gel, ktoré sa spolu pekne dopĺňajú a pomáhajú k tomu, aby bola vaša postavička ako lusk! Sprchový gél vonia neskutočne príjemne osviežujúco a ja sama ho mám doma na leto, kedy fakt po teplom a sparnom dni príde vhod, či potrebujete kilo schudnúť alebo nie. Gél vonia ako zázvorová limonáda a okrem toho, že pokožku osviežuje aj príjemne, jemne chladí.

Druhým výrobkom, ktorý sa pekne hodí do sady pre maminu je spomínané telové mliečko. To vonia príjemne, jemne citrusovo ako Dolce Gabanna Light Blue. Mliečko má jemne hustú konzistenciu, čiže sa rýchlo vsiaka a okrem toho pokožku vyhladzuje a pomáha odbúravať tuky.

Čo treba na záver povedať sú dve veci :) jedna je, že čítajte si vždy návody na všetkých chudnúcich výrobkoch a dodržujte dávkovanie. Väčšina z nich sa používa dvakrát denne a bola by škoda minúť peniaze za vec, ktorá nebude mať efekt len preto, že ste si neprečítali návod. A že by sa k tomu hodilo cvičiť a piť veľa vody asi viete :)

Druhá je, že fakt nezabudnite na Deň Matiek. Je to krásny sviatok a je len raz za rok, tak určite na vašu maminu nezabudnite.

S darčekom či bez, hlavne jej povedzte ako ju máte radi!

A čo vy a Deň Matiek? Plánujete niečo? Čo? 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne