štvrtok 25. mája 2017

Sventia



Keď si odmyslím kruhy pod očami som momentálne na svoju pleť vcelku pyšná! A to som bola mentálne vysporiadaná s tým, že keď dôjdem z Japonska bude to úplná katastrofa. S klímou a lietaním je to tak u mňa vždy. Nech sa snažím akokoľvek klimatizácia dá mojej pleti tak zabrať, že všetky moje snahy idú bokom a ja si ju musím piplať akoby od začiatku. Teraz ale nie! Došla som a pleť poslúcha a ja si teraz klopkám trikrát po stole, aby som to nezakríkla a aby ostala stále taká dobrá. Možno je táto dobrá konštelácia len o náhode a možno mám teraz dobrý mix kozmetiky, ktorý mi jednoducho sadol. 

Základom je podľa mňa skoro vždy pleťový krém. Ja mám tentokrát jednu absolútnu (a veľmi netradičnú) novinku, ktorú som dostala od stránky https://plumeria.sk/ a verte mi, že sa o nej oplatí vedieť.



Ak nie ste kozmetická maniačka tak ste podľa mňa o značke Sventia ešte nepočuli :) Ja sa za kozmetickú maniačku považujem, ale značku som videla prvýkrát, keď som si na Plumerii vyberala výrobky, ktoré otestujem. Pri takýchto momentoch si vždy hovorím, že koľko výborných výrobkov sa nachádza na trhu a my o nich ani nevieme :( Ale poďme späť k tomu krémiku! Vybrala som si denný krém s extraktom z harmančeka, ktorý chráni pleť a odďaľuje starnutie. Okrem toho pokožku reparuje, hydratuje a dodáva jej pružnosť. Podľa popisku to znelo super, takže prečo nie :)



Samotný krém došiel v klasickej krabičke, ktorá na prvý pohľad nijako neohúrila. Čo však potom následne ohúrilo bolo fakt pekné a draho vyzerajúce balenie. Samotná tuba je zo skla s pekným kovovým vrchnákom a aj keď sa opakujem, vyzerá to fakt fakt luxusne. Nádoba je relatívne biteľná a ťažká a má objem 50ml.


Samotný krém má veľmi jemnú vôňu, ktorú neviem identifikovať. Myslím si, že je to ,,vôňa" tých zložiek a nie snaha mať parfumovaný krém. Čo je naozaj super je konzistencia - krém je jemne gélový, čiže ľahký a vynikajúco sa nanáša. Vsiaka sa skôr ako poviete dobré ráno a nechá pokožku pekne hebkú a jemnú. Aj napriek ľahkej konzistencii je pleť hydratovaná, premastená a cítiaca sa veľmi dobre. Inak, ak nosíte make-up dobrá správa na záver :) krém si s ním sadne výborne a výsledkom je pekne nalíčená pleť :)

Za mňa naozaj vynikajúci krém a dôkazom vám môžu byť včerajšie ako aj dnešné odlíčené fotky:) Dovolenka pretrpená bez pokožkovej ujmy a ja sa vážne teším z hydratovanej a vyživenej pokožky. Krémik zoženiete na vyššie spomenutej stránke za cenu okolo 25€. Uznávam, nie málo, ale za to kvalitne a bio certifikovane :)

A čo vy a lietadlá? Robia vám šarapatu? Ako to riešite? Aký máte teraz pleťový krém?




2 komentáre:

  1. O značke počujem prvýkrát, no krém vyzerá skutočne dobre. Ja momentálne používam pleťový krém značky Bilka a zatiaľ som s ním viac ako spokojná. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vidíš mne nič nehovorí Bilka :) idem googlit :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne