piatok 10. marca 2017

Čo pozerať cez víkend?

Minule som rozmýšľala nad tým, že som v poslednej dobe videla zopár fakt dobrých filmov (úplne odlišných žánrov), ktoré stoja za to, aby som sa s nimi podelila. Nie sú to žiadne filmy na zamyslenie, skôr príjemné oddychovky, vďaka ktorým môže byť víkend ešte lepší. Víkend! Už o pár hodín :) Neviete si predstaviť ako strašne sa teším. Minulý týždeň sme došli v nedeľu zo Švédska a od pondelka som išla v rozbehnutom vlaku. Môj plán je teda veľa spať, natočiť dobré videá, odfotiť pekné fotky, dať si v meste poriadnu waflu, zazimovať čižmy (konečne!!!) a zakončiť sobotu a nedeľu nejakým dobrým filmom :)

Strašne dúfam, že toto počasie už ostane a že oficiálne už nastala jar. Vo Švédsku totiž snežilo a poviem vám, že mi sneh vôbec nechýbal. Ale týchto 12 stupňov a slniečko, to je balzam pre oči aj pre dušu :) Tak nech vám nenaťahujem piatok, poďme rovno na môj top 5 výber :)


Why him je za mňa najlepšia komédia, ktorú som minulý rok videla a pri ktorej som sa vážne veľmi schuti zasmiala. Ja som na ňu bola v kine 23.12 a naladila ma na najlepšie Vianoce :) Vážne odporúčam a to hovorí osoba, ktorá vážne nemá rada Jamesa Franca :) Príbeh je inak veľmi jednoduchý - mladá ,,nerdy" baba slušných (konzvervatívnych) rodičov si nájde za frajeram, ktorý naozaj nevyzerá tak, ako si to jej tatino predstavoval :)





Treba povedať, že Blake Lively je ešte z čias Gossip Girl jedna z mojich najobľúbenejších herečiek a to robilo veľa v tomto filme. Shallows je absolútne mimo môj vkus, ale aj napriek tomu (a možno práve preto) sa mi ten film neskutočne páčil. Vcelku zaujímavý dej - Blake kusne žralok a nachádza sa len cca 100 metrov od brehu (na ktorý zreteľne vidí) ale aj tak sa na neho nevie dostať, pretože žralok stále krúži okolo nej. 
Je to napínavé, má to pár (ne)príjemných zvratov a hodina a pol utečie ako voda :)



Doctor Strange tiež nie je film, ktorý by som si sama pozrela ale! Hrá tam Benedict Cumberbatch, ktorého absolútne zbožňujem ako Sherlocka Holmesa, a mám manžela, ktorý zbožňuje všetko čo v sebe nesie slovo Marvel :) Takže win-win. Pri filme som nezaspala :) ba som sa párkrát aj zasmiala, bola to napínavé a vizuálne veľmi podarené. Ak pri tom ešte aj urobíte radosť vašej polovičke - o dôvod viac pozrieť si to cez víkend :)




Keepin up with the Joneses - je absolútna sobotná oddychovka. Miestami vtipné, miestami napínavé, miesta trápne a zakryjete si oči ale taká tá fajn blbosť na sobotu :) Špiónska komédia o tom, ako sa manželia z predmestia snažia odhaliť agentov tajnej služby :)



Posledný film je absolútne stará záležitosť a ja som si ho pozrela na základe veľmi oduševnenej recenzie kamarátky. A viete čo? Kde som doteraz bola! Keď pri prvom filme som sa schuti zasmiala tu mi miestami až slza vytiekla. Úroveň humora je síce základná škola (alebo Sám doma) ale ako oddychovka 1*! 



Dám sem ešte jeden bonusový film ale s veľkým ALE! The Girl on The Train, bol podľa mňa fakt super film. S koncom, ktorý sa reálne dozviete na konci :) s pútavým a zamotaným dejom a super hereckým obsadením. Ale, ak ste videli Gone Girl, je to len slabší odvar :) Dej? 1 nečakaná vražda, 1 postava o ktorej si väčšinu filmu myslíme, že to urobila a záver? To musíte vidieť :)




Môj filmový vkus sa očividne za posledné roky extrémne mení a romantické komédie dopĺňajú akčné filmy a jemnejšie thrillery. Asi stárnem :) Nech je už vás vkus akýkoľvek dúfam, že ste si aspoň jeden film našli a že si možno aj vďaka nemu užijete víkend o čosi viac :)

A čo vy? Videli ste niektorý film? Ktorý? Máte vy v hlave nejaký dobrý? Určite mi nechajte vedieť v komentári, inšpirácie nie je nikdy dosť :)

10 komentárov:

  1. Doctor Strange me hodne zklamal. Komiksy mam rada a na vsechny chodim do kina, tohle me ale nudilo. Melciny se mi naopak libily moc, Blake je skvela.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Divka ve vlaku ve filmove forme me naprosto zklamala.. Ale to je i tim, ze jsem film videla 3 dny po precteni knihy, takze si za to muzu sama...
    Mela jsem si nechat ten skvely zazitek z knihy dele..

    A muj TOP film v posledni dobe je: Nez jsem te poznala a animak Trolove...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ted jsme dokoukali Ostravak Ostravski.. Velmi odpocinkove, vtipne a je tam zachycena dnesni realita.. Vrele doporucuji.

      Odstrániť
  3. Trocha od veci, ale nerozmyslala si, ze by si sa prihlásila do Nyx Face Awards 2017 :) podla mna by si to mala skusit ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem za dôveru :) ale úprimne si myslim ze by som to fakt fakt nedala :) uz len baby blogerky co sledujem niektoré vedia take veci ze padám na zadok a absolútne si na nich netrúfam :) ja som len nadšenec :)

      Odstrániť
    2. Ja som tiež len nadsenec, nakoľko nemam možnosť natacat :) mozno o rok :D to som si povedala aj minuly rok :D ale podla mna by ti to zvysilo aj odberateľov ;) skus este porozmyslat ;)

      Odstrániť
  4. Shallows a Dievča vo vlaku som videla, shallows ma neskutočne ohúrilo, ja práveže takýto žáner mám veľmi rada :D dakujem za dalšie tipy určite pozriem :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Baby dakujem za super tipy! Uz som jeden aj využila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na "Why Him?" se chystám tenhle týden podívt, tak snad to bude stát za to! :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne