utorok 27. októbra 2015

Je možné, že sa opakujem


Sú výrobky, ktoré používam roky. Možno nie úplne stále ale zaručene sa k nim stále vraciam. Ak sa teraz zarozmýšľam napadá mi napr Bioderma Sébium odličovacia voda, Bioderma poopaľovák, Rimmel púder, Dermacol sprchové gély, Gucci Rush a určite tento Loreal lak na vlasy. Bol to jeden z prvých kaderníckych lakov, ktoré som si kedy kúpila a tuším, že prvý ktorý som si kúpila na internete. Predtým som si ich vždy 5x tak draho kupovala u kaderníčky ale po objavení čara internetu toto plytvanie skončilo. Je možné, že som ho kedysi dávno už na blogu recenzovala, ale je tak dobrý, že sa do recenzie pustím ešte raz.
 
Loreal Infinium lak na vlasy mi pribudol na poličku pred svadbou,pretože som sa obávala toho, akú výbavu bude mať moja kaderníčka. Povedala som si, že keď bude mať nekvalitné veci zafixujem si vlasy sama (predsa len to aby vydržal účes celý deň je pri každom účese najpodstatnejšie) a nebudem si dávať jej výrobky. Na moje šťastie mala Osis veci, ktoré ma fakt v dobrom prekvapili a ja sama ich budem chcieť vyskúšať. Každopádne, najväčším fanúšikom Infinium laku na vlasy je moja mamina, ktorá ma na neho vlastne nainfikovala a prebrala som túto tradíciu aj k sebe domov. 
Lak na vlasy je na výber vo viacerých verziách ja mám doma Extra Strong (kvôli svadbe). Lak sa dá aj napriek jeho super tuživosti používať v pohode na denné používanie - len je potrebné striekať ho 15 cm od vlasov- takto by sa mal ina nanášať každý lak nielen tie extra tužiace. Ak ho používate správne nelepí,ale vlasy krásne udrží či je dážď alebo vlhko. Dá sa na neho fakt dobre spoľahnúť a za tú cenu pre neho priam neexistuje konkurencia.


A k tej cene! Na http://www.parfemy-elnino.sk/ stojí 500ml verzia čosi cez 5€ a to teraz majú ešte aj zľavu na poštovné. Takže ak chcete mať doma lak ktorý vám vydrží rok skúste Infinium. Podľa mňa a mojej maminy budete určite spokojné!

A čo vy a laky na vlasy? Používate? Aké? Každý deň? Aké výrobky používa vaša kaderníčka?

16 komentárov:

  1. Pri akom style ucesu pouzivas najcastejsie lak?cop drdol rozpustene? ja si casto zehlim vlasy nech ich mam krasne rovne no v tomto premenlivom pocasi ku koncu dna uz su ako po vybuchu �� neviem ci takato fixacia by mi pomohla?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pri cope, drdole, natočených vlasoch, vrkoči a natáčkach. Čiže jedine kedy lak nepoužívam je na len tak vyfúkané a vyžehlené vlasy. AK ti teraz vydržia vyžehlené krátko odporúčam ti CHI sprej na žehlenie vlasov je to ten najlepší výrobok aký som kedy mala a v podstate jediný mi udrží vlasy hladké.

      Odstrániť
  2. Na ten lak jsi mně nalákala, zrovna jsem ve fázi hledání nějakého nového laku s dobrou fixací, takže děkuji za tip:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Suhlasim. Ja si tiez kupujem uz iba tento lak.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tento som ešte neskúšala, píšem si ho na zoznam. :D

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wow to je fakt super cena! Já mám nejradši klasický Tafty, ale poslední dobou už laky nepoužívám a taky to nějak zvládám :D -L

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lak používam minimálne, ale tento vyzerá celkom dobre. Inak som fajn ohlasy čítala aj na L´Oreal Elnette, ale tento má jednoznačnej krajší obal :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Elnette je podľa mňa úplne super a zbožňujem ho, len ma štve, že 250ml stojí rovnako ako tento :)

      Odstrániť
  7. Díky za tip, potřebuju nahradit ten můj, protože vůbec nespolupracuje :/
    a great perhaps

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Lak nepužívám vůbec, ale pro ségru je to přítel n.1, proto jí tenhle ráda ukážu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne