streda 26. augusta 2015

Akoby vás ovalil kokosový orech



Ak čítate môj blog určite viete, že kokos patrí jednoznačne medzi moje najobľúbenejšie vône. Mám rada všetko kokosové - keksíky, voňavky, zmrzlinu, kozmetiku. Aj keď ak sa mám priznať taký ten pravý kokos zo stromu až tak nemusím, asi som zhýčkaná na tie umelé vône a chute. Keď som ešte na jar pri návšteve Ziaje v Košiciach videla kokosovú sadu normálne mi srdce zaplesalo a vedela som, že musí byť moja. No uznajte - kokosový sprcháč, telové mlieko, maslo a krém na ruky? Ak by som si mala vybrať len jedno fakt by som nevedela, čo by to malo byť pretože keď kokos tak všetko! Sadu som otestovala takmer pri dennom používaní, pretože sa tej vône vôbec neviem nabažiť.


Najobľúbenejším výrobkom z celej sady je pre mňa sprchový gél. Zase Ziajácka veľkosť a cena 500ml/3,3 € - existuje niečo lákavejšie? Sprchový gél obsahuje lipidy kokosového orecha, ktoré chránia pokožku a provitamín B5 vďaka ktorému sa pokožka nevysušuje. Sprchový gél vonia neskutočne krásne sladko, kokosovo (to budete čítať pri každom výrobku) a aj po troch mesiacoch intenzívneho používania sledujem minimálne úbytky - našťastie!



Druhým naobľúbenejším výrobkom je telové mlieko čo je na mňa celkom nezvyčajné, pretože zvyčajne preferujem zo Ziaje najviac telové maslá. Ale ako je vonku teplo paradoxne mi viac vyhovuje telové mlieko, ktoré je redšie a rýchlejšie schne. Človek by povedal, že keď vonku nemrzne ako v zime budem sa menej premáhať do krémovania a pche...práve naopak. Premáham sa ešte viac pretože sa mi od toho tepla fakt nič nechce. Krém úžasne hydratuje, pokožka je po ňom hebká, jemná a to vďaka Omega-3 a 6 a kokosovým lipidom. A ozaj, hovorila som vám ako krásne vonia? Aby som nezabudla krém má veľkosť 200ml a stojí 4€.


Tretím NAJ výrobkom je krém na ruky, pretože vďaka nemu tú úžasnú vôňu cítim najčastejšie. Wow, nanesiete si ho a na hodinu stratíte pozornosť pretože si budete v kuse voňať ruky. Krém je určený nielen na regeneráciu rúk ale aj nechtov, takže keď si ho budete dávať na ruky venujte trochu času aj masáži okolo nechtových lôžok. Má väčšie 80ml balenie a stojí čosi cez dve eurá.

Posledným výrobkom je telové maslo, ktoré sa na prvú priečku dostane o 4 mesiace. Je totiž pomerne hutné (ako všetky Ziaja maslá) a preto sa mi konzisteciou ako aj silou hydratácie hodí skôr na jeseň a zimu. Už teraz si viem predstaviť taký ten typický jesenný večer, vonku leje, je hnusne a vy sa tešíte, že nikam nemusíte ísť a ja si v kúpeľni vyberiem kokosové telové maslo - budem sa cítiť zase ako niekde v Karibiku! Už nech! Okrem zložiek, ktoré obsahujú aj predošlé výrobky toto telové maslo obsahuje navyše vitamín E. Inak maslo podľa mňa vonia najvýraznejšie, takže v zime bude zábava! Ozaj veľkosť masla je 200ml a cena 6€.

Ak vám mám pravdu napísať, kokosová sada prekonala koziu! Úplne vážne! Je to tá najkrajšia vôňa kokosu na svete a ja sa jej fakt neviem nabažiť. Vrelo odporúčam každý jeden výrobok, ak máte radi kokos neexistuje, že by sa vám nepáčil.

A čo vy a kokos? Máte radi kokosové vône? Chutnali ste niekedy pravý kokos?

18 komentárov:

  1. ja mám zrovna doma pomarančové telové maslo a peeling :) tým že som suchá ako sušienka mi aj teraz to maslo vyhovuje a 24h nepociťujem žiadne ťahanie kože apod. :)) taktiež mám aj kakaový krém na ruky so sprcháčom, no mám to ešte odložené na horšie časy, asi na zimu nechám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kakaový si určite nechaj na zimu na vtedy je úplne ideálny! A pomarančové musím vyskúšať aj ja, ešte som nič pomarančové nemala :)

      Odstrániť
  2. Ja zvyčajne siahnem po géloch a krémoch s kvetovanými vôňami, lebo viem, že aj keď nie sú také špeciálne, určite neomrzia. Ale tento by som určite skúsila, lebo kokos milujem. A aj som ho jedla, ale radšej ako normálny kokos mám kokosové koláčiky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja tak, tie ,,kokosové" výrobky sú vždy chutnejšie ako samotný kokos :)

      Odstrániť
  3. Na Ziaju se teď zrovna chystám, tak jsem zvědavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa ešte nestretla so zlým výrobkom, takže verím, že nech vyskúšaš hocičo budeš spokojná :)

      Odstrániť
  4. ja by som skusila dotoho aj balzamna pery :)) ziaju som ešte nemala veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak balzam na pery som zo Ziaje ešte neskúšala, musím napraviť!

      Odstrániť
  5. Já taky miluju kokos, ale i kakao a olivu, takže tyto tři řady u mě vedou. Ten krémík na ruce je opravdu super a krásně voní, souhlasím s tebou :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ziaju mám ráda :) Jediné, co mě kdy zklamalo byl šampon, který mi dělal neskutečně hnusné a zacuchané vlasy :( Ale jinak mám jejich produkty moc ráda :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fakt? Tak to sa teším, že ja som našťastie problém nemala :) tak aspoň vieš, čomu sa vyhýbať :)

      Odstrániť
  7. ach, v poslednej dobe som si obľúbila kokosové vône, takže si ma pekne nalákala, aspoň to telové mlieko si asi doprajem :D
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa teším! Je to lacná a veľmi príjemná vecička :)

      Odstrániť
  8. Kokos ja môžem, hlavne v poslednom čase. Tento rad musím vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Taktiež milujem kokosové vône, ale používam ich len v zime, lebo v lete mi je z tej vôbec akosi ťažko.
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vôňa kokosu je snáď to jediné, čo mi na kozmetike vadí a čo ma môže odradiť od kúpy... Pripomína mi to sprchovacie gély a mydlá z detstva, kedy som sa tej vône nejak presýtil.

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne