pondelok 18. mája 2015

Rimmel BB krém, záplata na každé koleso


Neviem či som bola niekedy dušou upírom alebo čo, ale pri vyberaní letnejšie resp. jarnejšieho make-upu som objavila až šokujúci počet make-upov s príšerne bledým odtieňom. Možno na mojej pokožke ešte ostali náznaky pozostatkov opálenia z Mexika, alebo čo, ale našla som 4 poloplné make-upy, ktoré boli fakt nepoužiteľné. Najhoršie na tom je, že všetko sú to ľahšie make-upy, taže vynositeľné teraz a nie v zime, kedy som bledšia. Tak som si ich nachystala do tašky a rozmýšľala som nad tým, komu ich ponúknem. Fakt mi ich bolo ľúto vyhodiť, všetko sú to dobré make-upy, v dátume spotreby, len tá farba..No a takto som bola minulý týždeň u kamošky, ktorá si kúpila Rimmel Skin Perfecting BB krém, ktorý jej síce sadol farbou ale nesadol funkciou. Bola z neho strašne mastná a dosť znechutená. Mňa už BB krémy celkom prešli, takže o týchto drogériových nemám nijaké info a nevedela som, či je dobrý alebo zlý.


Zase vesmír zaúradoval a urobil mi radosť – ja som si teda ten BB krém zobrala a rozhodla som sa zúžitkovať ho ako farbu k mojim bielym make-upom. BB krém je asi o dva stupne tmavší ako som ja a samostatne by bol pre mňa úplne nepoužiteľný, ale takto ako miešadlo k tým bielym vápenkám, čo mám doma je úplne super. Ako sa to hovorí? Ak vlk bol sýty aj ovca celá. A ako som ho začala používať s tými bledými make-upmi som taká nadšená, že som sa o ňom rozhodla trochu napísať.



V podstate súhlasím s kamoškou a myslím si, že tento BB krém je určite lepší pre suchú pleť, pretože aj ja mám po ňom ten lesklý finish – čo mne nevadí, potom, čo sa prepudrujem je úplne ok. Pokožka je po ňom fakt pekne rozjasnená, čo poteší veľa báb.  Len by som chcela napísať, že som ho skúšala aj samotný aby som mohla napísať túto recenziu (o áno, to som vyzerala ako umpa lumpa) ale primárne ho vždy nosím zmixovaný s hocijakým bledým make-upom. BB krém sa veľmi príjemne nanáša, má trochu akoby penovú konzistenciu (nie je úplne riedky) a stredné krytie. Na kruhy pod očami ako aj nedokonalosti potrebujete korektor – ale začervenania, a iné jemnejšie nedostatky zakryje. Ak si odmyslíme ázijské BB krémy (iný level) je to fakt dobrý BB krém, až som prekvapená. Viem, že Rimmel patrí k obľúbeným výrobcom make-upu, takže ak sa mi nejaký minie asi siahnem aj do jeho radov. Som strašne rada, že to takto vyšlo a aj takýmto spôsobom ďakujem kamoške, že mi zachránila niekoľko make-upov. 

Rimmel píše o deviatich výhodách, ktoré má mať tento BB krém (primer, krém, vyhladzovač, krycí make-up, uhladzovač, báza, ktorá zmatňuje, rozjasňovač, ochrana pred UV žiarením) – ja súhlasím s vyhladzovačom, krycím make-upom, rozjasňovačom a ochranou proti žiareniu.
Ak potrebujete BB krém s oranžovým podtónom vyskúšajte, možno sa vám tiež zapáči.

A čo vy? Miešate si make-upy ak vám nesadne farba? Ešte stále skúšate BB krémiky? 

15 komentárov:

  1. Tento BB krém mám aj ja milujem ho :) ♥
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určitě na něj kouknu. Já jsem teď zkoušela jeden BB cream od Dioru a sedl mi naprosto perfektně, jen ta cena ;). Make-upy si občas míchám, ale nedělám to ráda. Moc pěkná recenze! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musím souhlasit s tím, že se spíše hodí na suchou pleť, mám mastnou pleť a dělal mi velmi nepřirozeně vypadající finish :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkný kousek, možná se mrknu, ale určitě ve světlejší barvičce :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/me-elfi-zlaticko.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento BB jsem měla a za mě katastrofa. Má pleť je hodně suchá, ale po tomhle jsem se leskla jak psí kulky :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky mám tento BB, a taky mi příjde moc tmavý. Příjde mi snad že všechny BB jsou pro mě strašně tmavé a musím si je míchat se světlým.

    http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ešte, že máš doma niečo svetlé tak ho aspoň využiješ :)

      Odstrániť
  7. Ja som mala nejaký od Garnier, ten bol celkom ok, inak ale mejkap ani nepoužívam, takže.. :) ale recenziu si napísala naozaj super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja tieto drogerkove bb kremy proste nemam rada :/ ono je mozno aj tym,ze nemam dokonalu plet..vyskusala som ich teda dost,ale ani jeden si uz viac nekupim..

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na BB creamy nedam dopustit, jinak někdy mícham BB cream a makeup, různé barvy

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne