streda 20. augusta 2014

Tri výrobky, ktoré by ste na Boemi (možno) nečakali


Aj keď som už pravdepodobne na ceste do slnečného Talianska nemusíte sa báť o príspevky nebudete ukrátené! Príkladom toho je aj dnešok, kedy som si pre Vás pripravila mix výrobkov, ktoré by ste možno ani nečakali, že na http://boemikozmetika.sk/ nájdete. V prvom rade Vám chcem ešte pripomenúť, že do konca augusta stále prebieha na ich stránke super akcia, ak pri objednávke vložíte do poznámky kód:  užívame si leto s BOEMI dostanete 20% zľavu na nákup. A teraz sa poďme už pustiť na recenziu, nech viete, čo objednávať :))


Začnem asi šampónom, pretože, ten si získal moje srdce hneď na prvé ovoňanie. Šampón vonia ako brusnica a malina, ale ak by ste si tento mix nevedeli poriadne predstaviť zbehnite do potravín a zoberte si fialové Orbit žuvačky s brusnicami - je to naozaj tá istá vôňa. Krásna, sladká vôňa po ktorej Vás bude Váš milý ešte viac zbožňovať, lebo Vaše vlasy budú voňať na zjedenie! Šampón má navyše naozaj skvostné zloženie a Vaše vlasy po ňom budú nielen voňavé ale aj krásne lesklé! Za 4,6 -20% vrelo odporúčam!



Aj napriek tomu, že mám od Boemi z kategórie Grécky orech doma viacero vecí, príde mi, že kúpeľová soľ vonia inak, ako všetko ostatné. Kúpeľová soľ je určená na odstránenie stresu, upokojenie a proste na príjemný kúpeľ, ktorý z Vás dostane všetky chmúrne myšlienky. Aj keď za toto na mňa pravdepodobne nebudú majitelia Boemi príliš hrdý, ale! ak nemám čas na poriadnu kúpeľ (lebo aj také obdobia človek má), dám si jednu lyžičku soli do lavóru a večer pri knihe si aspoň nachvíľu vymočím ubolené nohy. Vôňa sa rozšíri po celej izbe a ja relaxujem aj tak. A tie nohy..tie sú tak oddýchnuté!


 

Poslednou vecou, ktorú množstvo z Vás stále zháňa je tuhé mydlo! A tých na Boemi veru majú! Na ich stránke nájdete desiatky glycerínových a ďalšie desiatky krištáľových mydiel! A tie vône! Ja som na testovanie dostala zelený čaj, čo je prekrásna svieža, trochu citrusová vôňa, ktorá Vás krásne osvieži a zo sprchy vyjdete čerstvé, svieže a príjemne naladené.  Cena mydiel sa pohybuje okolo dvoch eúr, čo je naozaj neskutočne dobrá cena za tú úžasnú kvalitu!

Tak neváhajte, pozrite si poriadne Boemi stránku a využite skvelú akciu! 

A čo Vy? Pôsobia aj na Vás vône sprchových gélov večer? Ukľudňujúco, osviežujúco..?

12 komentárov:

  1. jeeeej ja som v starej práci dokonca Boemi aj predávala, najviac sa mi ale osvedčili mydlá a sprcháče, šampon bol pre môj typ vlasov nedostatočný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teda to vypadá nádherně :) A když nad tím tak přemýšlm, tak na mě sprcháč rozhodně má vliv, pokud používám zrovna nějaký svěží, ovocný třeba, tak mě osvěží a probere :) Naopak pokud mám nějaký s těžkou intenzivní vůni, tak mě spíš uklidňuje a uspává :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne aj na mňa tak :) je super ako vedia niektoré veci pomôcť :)

      Odstrániť
  3. šampón vypadá a musí vonět skvěle, ale já bez silikonů mám upláclý vlasy =D škoda, no

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som si dnes akurát u nás v bioshope kúpila prvý Boemi výrobok - marhuľový sprchový gél. Tak som zvedavá :)
    užívaj dovolenku!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Waaau, všetky výrobky vyzerajú úžasne. Najviac ma zaujala soľ do kúpeľa, ktorá určite prekrásne vonia. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja tieto Boemi produkty zbožňujem :) Zamilovaná som do levandule, tá je mojím favoritom, ale skvelé sú ja brusnice, hrozno a ich telové olejee aaach :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. krásne si to napísala! nedá mi nič iné ako súhlasiť!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne