štvrtok 4. júla 2013

Obľúbené výrobky jún






Aj tento mesiac tu mám taký zhrňací príspevok o najlepších, alebo najpoužívanejších produktoch za minulý mesiac. Opäť tu máme z každého rožka troška, tak snáď sa Vám bude môj výber páčiť:


Avon Anew čistiaci gél na tvár a krém na oči – strašne ma mrzí, že som o tejto sade nenapísala skôr lebo popravde je to jedna z vecí, ktorá sa Avonu neuveriteľne vydarila. Táto modrá Anew sada je pre mladú pleť a skladá sa z krému na tvár, na oči a čistiaceho gélu. Krém som minula ešte minulý rok a bol to jeden z najlepších letných krémov, aké som kedy mala. Mal gélovitú konzistenciu ale pleť krásne upokojil, hydratoval- no paráda (a mal krásne, luxusné balenie). Krém som síce minula ale ostal mi tento čistiaci gél a krém na oči. Oba sú veľmi príjemné, takmer neparfumované a ideálne na používanie v lete. Gél krásne pleť prečistí je po ňom príjemne hladká a pripravená na nanášanie krému. Očný krém sa neuveriteľne rýchlo vsiakne a aj keď síce nevidím nejaký rozdiel verím tomu, že mi dodáva hydratáciu a všetko čo očné okolie potrebuje aby sa na ňom netvorili vrásky.



Bioderma Sensibio AR make-up – nakoľko som sa tento rok výnimočne opálila moje bežné make-upy mi prišli na moju momentálnu pleť pomerne bledé a spomenula som si, že v zákutí mojej poličky sa nachádza Biodermácky make-up. Na zimu bol pre mňa pomerne tmavý, ale teraz mi jeho svetlejšia verzia sedí naozaj dobre. To ma veľmi potešilo, lebo som nemusela investovať do ďalšej kúpy. Ja osobne mám veľmi rada tuhé make-upy (prečo ich nevyrába viac značiek?) prídu mi veľmi pohodlné na nanášanie a páči sa mi aj výsledný finish. Neviem čím to je, ale momentálne je moja pleť v katastrofickom stave a odkedy som došla z Turecka snažím sa ju dať dokopy tak ma teší, že tento make-up celkom dobre kryje. Okrem krytia neskutočne oceňujem jeho krásny finish - pleť vyzerá zdravo, naozaj žiarivo veľmi pekne. Na tvári vydrží celý deň, žiadne mapy alebo zhluky make-upu nehrozia.

Essence Sun Club líčka – s rukou na srdci Vám píšem, že toto sú tie najkrajšie líčka aké som kedy mala a keby som ich videla v nejakom obchode kúpim si ich 10 do zásoby. Je mi ľúto pokaždé keď ich používam pretože sa bojím, že sa mi minú. Nechcela som o nich písať, pretože som si myslela, že sa už nepredávajú ale vidím ich pomerne často na internete tak asi možno sú niekde v tých druhých začarovaných stojanoch. Každopádne ideálna farba na leto – môžete ich použiť ako bronzér, líčka alebo tieňovať s nimi tvár. Voňajú ako čokoláda a kokos v jednom, čo spôsobuje, že vždy keď ich používam ich asi 2 minúty ňuchám mňam mňam. 

Maybelline Colosal Volume – mám neskutočne rada Maybelline špirály a vždy keď neviem po čom siahnuť táto žltá je jednoducho istota. Viem, že mi vždy urobí veľké mihalnice a vydrží mi celkom dlho. Má príjemný zatočený aplikátor, ktorá riasy krásne vytočí!


A tak ako vždy na záver jedna mňamka. Tentokrát sú to krekry Tuty, ktoré sú jednak veľmi chutné a jednak obsahujú vlákninu a zdroj vápniku. Pre mňa je to každopádne super letná poobedná pochutina, ktorú Vám môžem odporučiť:)

A čo Vy? Aké sú vaše obľúbené júnové výrobky? Poznáte alebo máte niektoré z tých mojich?

6 komentárov:

  1. mňam :)krekry určite ochutnáám:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekná reenzia, ďakujem za tip, hlavne ten krém :) Dlho hľadám a stále som nenašla niečo také, presne pre mňa, čo by som si povedala áno je to ono, takže určite skúsim :)
    Pozývam ku mne na moju GA!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že som pomohla tak snáď budeš spokojná! :)

      Odstrániť
  3. od avonu mám ráda čistící gely a hlavně masky a ten dermacol make up jsme kupovaly sestřenici a myslim, že byla docela spokojená

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám veľmi rada Avon masky, najmä tie Planet Spa!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne