sobota 2. marca 2013

Versace Vanitas



Moji pravidelný čitatelia vedia, že moja naj naj naj naj obľúbenejšia vôňa je Chloé Chloé. Avšak jej cena v pomere s tým, že ju má každý druhý človek spôsobila, že keď sa mi pred mesiacom minula nekúpila som si ju znova. Nehovorím, že si ju nekúpim nikdy, ale úprimne neviem kedy zase. Hľadala som namiesto nej nejakú moju novú top voňavku a ono to nie je také ľahké ako sa zdá. Na svete je neskutočne veľa parfumov, ale nájsť taký ten, čo Vám zacvendží do nosa je už ťažšie. Doma mám naozaj veľa parfémov, ale takých, ktoré si kúpim opakovane je málo. Momentálne sú to len tri a jeden z nich je moja nová srdcovka, ktorú poznáte z videnia určite aj Vy, pretože parfémy Versace má rado veľa ľudí. 

Ja osobne som Versace parfumom podľahla v posledných rokoch takmer pri každej novinke ale nikdy ma žiadna neuchvátila tak ako tento – Versace Vanitas. Od prekrásneho elegantného flakonu až po neskutočnú vôňu je to môj momentálny srdcový parfum. Chvália mi ho všetci na okolí a ja sa ho neviem nabažiť. Tým, že nie je ťažký mám úprimne niekedy 100chutí nastriekať si ho na seba aj keď idem spať (ale nikdy som to neurobila, je mi ho strašne ľúto). Čo taktiež podporuje jeho úžasnosť je, že jeho cena je presne o polovicu nižšia ako Chloé a to má o 25ml viac.




Flakón je pomerne jednoduchý, čisté priehľadné sklo v kombinácii so zlatými detailmi. Čo je na ňom však krásne, je pomerne masívnejší vrchnák, ktorý je zlatý a hore má vygravírované okraje a nápis Versace. Flakón je pomerne ťažký, ale to sú podľa mňa všetky Versace. Neskutočne ma potešilo, že aj keď som si kúpila tester, došiel mi aj s vrchnákom. Krabička bola síce testerová, ale to je mi v celku jedno, aj tak ich zvyčajne vyhadzujem.
Vôňa je akoby pudrová, ale svieža. Versace parfumy sú mierne kontroverzné, niekomu vydržia celý deň, niekomu nie. Mne ako ktoré, naozaj záleží na Vašej pokožke, ale s Vanitasom som veľmi spokojná, vydrží mi naozaj od rána do večera. Ak však máte možnosť určite ho skúste vyskúšať na sebe, na Vašej pokožke (nie papieriku), aby ste sami cítili, koľko vydrží. Určite by som nepovedala, že je to ťažká, ani silná vôňa. Výrazná áno, ale tým, že je akoby púdrovitá sa tá výraznosť vlastne utlmuje. No musíte ovoňať, stojí to za to!
Čo sa zloženia týka:
Hlava: limetka, frézia
Srdce: kvet Tiaré
Základ: fazule tonka, céder



Ja som neskutočne rada, že som našla vôňu, o ktorej môžem zase po dlhej dobe povedať – toto je moja vôňa a pri jej kúpe navyše moja peňaženka až tak nezaplače.
A čo Vy? Používate Versace? Mali ste niekedy nejaký ich parfum? Ak áno, ktorý?
Teším sa na Vaše komentáre a želám krásnu sobotu!

7 komentárov:

  1. Ja mám Bright Cristal, a tá je skôr svieža taká na leto. Ak sa mozem opýtať, kupovala si cez internet? vieš odporučiť dobrú stranku? Tiež som rozmýšľala len nad objednanim testeru :-) ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja objednávam vždy z parfums.sk a tento som objednávala za cenu 34 eúr tester, ale napr. pred cca 3 týždňami som ho videla v akcii za 29, tiež na parfums :)

      Odstrániť
  2. Hezky článek:)
    Zavitej take ke mě ) www.olivains.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. flakonek to má fakt krásný)) nedávno dostala sestra parfém od Armaniho, myslím nějak Acqua a ten je taky krásný))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Buen perfume!
    Saludos
    http://judithbysucre.blogspot.com.es

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne