pondelok 18. marca 2013

Philips Lumea Precision Plus


Čo je snom takmer každej ženy? Mať krásne hladké podpazušie, nohy, ruky a iné časti tela. Myslím si, že každá z nás denno-denne bojuje s nežiaducim ochlpením a ja Vám dnes predstavím revolučný výrobok, ktorý nám konečne dovolí ušetriť si čas, ktorý obetujeme zbavovaniu sa chlpom raz a navždy. 


Keď som pred pár rokmi počula, že sa konečne vyrobil výrobok, ktorý umožní zbaviť sa chĺpkov raz a navždy a ešte doma, povedala som si, že ho musím mať. Ja osobne som totiž čo sa chĺpkov týka tá najhoršia kombinácia – veľmi svetlá pleť a veľmi tmavé chĺpky. Čo je však pre mňa nevýhodou z praktického hľadiska je pre mňa výhodou z laserového hľadiska, pretože tento typ (svetlá pleť, tmavé chlpy) je ideálny na laserové zbavenie sa ochlpenia. A tak Vám dnes môžem predstaviť ten najlepší technologický výdobytok tohto storočia Philips Lumea Precision Plus – alebo zjednodušene domáci laser na permanentné odstránenie chĺpkov. Predstava, že už si nebudem musieť denne holiť podpazušie, či vytrhávať nohy je skoro ako zázrak + fakt, že na to nemusím chodiť na predražené kúry do kozmetických salónov je ešte neuveriteľnejšie. Zbaviť sa chĺpkov je teraz možné v pohodlí doma, bez stresu a bolesti. Odstraňovanie ochlpenia prebieha na základe svetla, pričom zariadenie aplikujete na chĺpok a korienok, na ktoré vyšlete jemné svetelné impulzy. To spôsobí, že chĺpok vypadne a už znova nenarastie. Čo sa týka Vášho zdravia nemusíte mať žiadne obavy, svetlo, ktoré ničí chĺpky nijako negatívne nepôsobí, nakoľko optický filter zabezpečí, že do pokožky sa nedostane žiadne UV žiarenie. 


 




Philips Lumea bola balené v peknej pomerne veľkej Philips škatuli. Po tom, čo som odstránila vrchný papier ostala modrá otváracia škatuľa. Balenie obsahovalo:
Praktický obal na zariadenie
Zariadenie - Philips Lumea
Náhradný nadstavec na použitie na tvár
Čistiacu handričku
Nabíjačku
Pomerne rozsiahle brožúrky o použití







Od dnes začínam výrobok skúšať a nakoľko ide o pomerne veľkú vec rozhodla som sa urobiť takú mini sériu mojich skúseností s týmto produktom. Je to úplná novinka a myslím si, že nakoľko je môj blog zameraný na krásu a všetko čo sa jej týka je aj toto produkt, ktorý by tu určite nemal chýbať. Ja osobne som neskutočne zvedavá ako to všetko dopadne a aké budem mať výsledky. Na základe klinických testov,  ktoré boli robené sa ukázalo, že chĺpky boli redukované už po dvoch použitiach a optimálne výsledky po 4-5. Dnes som Vám Philips Lumeu predstavila, aby ste vedeli, čo v obchodoch hľadať, a nabudúce Vám napíšem niečo o jej samotnom použití. 


A čo Vy? Čo poviete na tento vynález? Zaujal Vás? Kúpili by ste si ho? Aj Vás otravuje zbavovanie sa chĺpkov?



36 komentárov:

  1. Myslím si, že to na Slovensko jde, jen bys musela platit větší poštovné, ale za to jaká je to skvělá mňamka se to vyplatí :-)
    Takovouhle věc bych si rozhodně nekoupila, jsem gorilka chlupatá a tak pochybuji, že by mě to chloupků opravdu zbavilo :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Len sa trochu obávam, že to poštovné by bolo moc vysoké :) A vážne nekúpila? Pre mňa je predstava, že sa navždy zbavím chlpkov úplne neskutočná!

      Odstrániť
  2. Jestli uvidíš nějaké velmi dobré výsledky, tak hned dej vědět a já si to poběžím koupit :D jak strašně nesnáším holení nohou :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O tom slyším poprvé, že se dá něco takového koupit, paráda.:) Už se moc těším na tvé poznatky, protože to zní skvěle! Taky mě to hrozně otravuje, nebaví a pokud tohle funguje, tak by to byl opravdu vynález roku!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Akorát teď koukám na tu cenu..a jakože bylo mi jasný, že to nebude málo, ale že je nejlevnější za 11.000,-Kč, to je straááášně moc..:D

      Odstrániť
    2. Nie je to lacné, ale je to lacnejšie a pohodlnejšie ako keby si si ich išla dať odstrániť do salonu :))

      Odstrániť
  4. znie to uplne super, avsak som skepticka. keby to naozaj fungovalo, tak vsetky depilacne salony skrachuju. je to sice drahe, ale chapes... pouzijem 5 krat, zbavim sa nadobro chlpov, predam dalej, kedze to uz nepotrebujem :) inak som presne taky isty typ - takmer biela pokozka a takmer cierne chlpy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ono to za tú cenu musí fungovať :) mám načítaných toľko recenzií, a som tak plná očakávania, že už to chcem mať za sebou a byť bez chlpkov :) Osobne si myslím, že keď sa táto technologia rozrastie a dá sa viac do povedomia ľudí už sa to v salonoch robiť nebude. To máš ako 3d kino, kto má veľa peňazí kúpi si 3D telku a nemusí na ňu chodiť do kina. To je síce blbý príklad, ale chápeš, ide mi o to, že bolo kopec vecí, ktoré sa zdali že nikdy nebudú prístupné normálny m ľudom a ľudia voči nim boli skeptický a teraz sú tu bežnou súčasťou. Ak sa nemýlim domáci laser majú momentálne celosvetovo len 3 spoločnosti a z môjho pohľadu je Philips tá najlepšia. Kým som nemala tento laser chlpky som si vytrhávala Philips epilátorom a nedám na neho dodnes dopustiť. Prvé testovanie je za mnou, na to, aby som riešila efekt je ešte strašne skoro, ale potvrdiť môžem akurát to, že to nie je absolútne cítiť :) No budem informovať priebežne :)

      Odstrániť
  5. Fůha! Tak to jsem moc zvědavá, jestli to bude fungovat. Já na takové přístroje moc nevěřím, ale tak snad se mýlím:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to určite sleduj môj blog, budem to tu krok po kroku skúmať :) a prečo neveríš?

      Odstrániť
  6. No, tak to by mě tady taky zajímalo, jak to bude či nebude fungovat =) takže jsem zvědavá na tvé další články =)) Možná i přečtu další recenze =)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak toto je asi najvacsia hlupost... V dobrych lekarskych centrach je osetrenie preto take drahe, lebo cena kvalitneho lasera sa pohybuje okolo 100 000 eur. Moze s nim pracovat len prisne vyskoleny zdravotnicky personal, musia sa robit pravidelne kontroly, ci splna parametre. Lasere, ktore naozaj funguju nenajdete v ziadnych ,kozmetickych salonoch, kozmeticka nema opravnenie zakupit laser najvyssej kategorie, pretoze to moze len kvalifikovany lekarsky pracovnik, kedze ide o nebezpecny pristroj. Preto maju kozmeticke salony len cinske sunty, ktore akurat tak dopalia kozu a vyrobia pigmentove flaky
    Keby bol tento pristroj naozaj ucinny a pracoval s naozaj ucinnym svetlom istej vlnovej dlzky, nikdy by nemohol byt volne predavany v obchodoch neskusenym zakaznickam

    Lala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Intenzita ziarenia je omnoho nizsia ako ta, ktore sa pouzivaju v centrach, a preto dana kura trva omnoho dlhsie ako napr. v salone. V dnesnej dobe si mozes doma svojpomocne urobit uz neskutocne vela veci, ktore by si si pred niekolkymi rokmi ani len nevedela predstavit a mohli vtedy ohrozovat zdravie - bielenie zubov, chemicke peelingy atd. Ide o to, aka znacka resp. aky vyrobca dany produkt ponuka. Nikdy by som si nekupila takyto vyrobok ak by to mal byt produkt neznamej znacky, ale Philips je znacka, ktora uz ma na trhu nejake meno a osobne moju doveru. Nie je to lacny produkt cize myslim si, ze aj cena hovori nieco o kvalite vyrobku. K vyrobku je prilozena pomerne velmi hruba brozura o vsetkych rizikach a nie vhodnych osobach, ktore by ho nemali pouzivat - comu sa budem venovat v dalsich prispevkoch. Nie je to jednostranne zamerany prispevok ja sa z Lumei strasne tesim, podla mna je to top kozmeticky produkt a neviem ci ma niekedy nieco tak oslovilo ako toto a mozno ked budes citat moje recenzie dalej a bude taka efektivna ako vyrobca slubuje aj ty zmenis nazor :)

      Odstrániť
    2. Ja som podstupila odstranenie chlpkov laserom, pred 3 rokmi cca 4 krat a od vtedy mam pokoj. Takze nie, dakujem

      Odstrániť
    3. Tak to sa máš :) o problém menej!

      Odstrániť
  8. Teda jsem fakt zvědavá, jestli to bude fungovat :) To by se mi líbilo už nikdy si neholit nohy, je to děsná nuda :D

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Otazka na zamyslenie? Na co si kupovat taky drahy pristroj, ked je taky dobry a po 4-5 pouzitiach ho z nebudem potrebovaaaaaat??? ;)

    http://petalka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jsem zvedava, jak u tebe tento pristroj dopadne, jestli doobre, ihned do nej jdu. Na kolik vyjde cenove?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja som už niečo také pozerala, ale nie od Philipsu, tipujem Remington. A tak som pochopila, že sa do toho musia dokupovať náplne, to svetlo alebo niečo také tam treba meniť. Ako je to u tohto prístroja? Musíš niečo po čase dokupovať?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej Remington som aj ja videla zhodou okolností tento víkend v Datarte. Čo sa týka Lumei, tak jej životnosť je tuším 100 000 bleskov, potom je treba dokupovať náhradnú žiarovku, čítala som, že za predpokladu, že si depilovať celé telo ti tie blesky vystačia na 5 rokov.

      Odstrániť
  12. ale si to nekupovala na Slovensku, však? ak áno, kde? vďaka!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tiez by ma zaujimalo kde si ho zohnala.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. No kde asi. Dostala ho na testovanie.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. aj ja som zvedava,myslim, ze je najvyssi cas dat vediet ako sa dari. s kupou velmi vaham ale zvedavost a tuzba nejako si v komlikovanom odchlpovani pomoct je silnejsia. tak napis skusenosti prosiiim

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ja som si lumeu zadovazila,kedze som otestovala ipl bikin v salone a ucinok bol uz po prvom raze naozaj neskutocny.tak reku preco to neskusit.zatial mam za sebou druhe osvietenie a aj ked zatial nevidim zmeny-viem ze je to privcas,verim ze to zaberie.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ahooj, mám dotaz k užití přístroje. Výsledky nejsou vůbec takové, jak slibuje výrobce, spíš žádné. V úterý jsem prvně použila přístroj, na podpaží. ALE chloupky mi dorostly jako bych přístroj vůbec nepoužila. Mám čekat, že vypadnou? Nebo se mam oholit a za 14 dní ho použít znovu a doufat, že už bude efekt lepší? Chloupků se potřebuji zbavit, tedka v létě... Ale bojím se, abych oholením nezkazila proceduru úplně...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vysledky sa ani nedostavia..som normla zena tmave silne chlpy a nič...su to len sladke rečičky vyrobcov aby si si to kúpila inak nič viac..neskušali to na normalnych ženach ale na slečinkach čo maju svetle a jemne chlpy

      Odstrániť
  18. je to somarina neoplati sa vobec kupovat!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Baby :) keď tu vidím, že očakávate zázraky po prvom týždni tak sa ani nedivím, že nie ste spokojné. Písala som o výsledkoch asi v 7 príspevkoch preto tu nie sú ďalšie, pretože som myslela, že už to nikoho nezaujíma. V prvom rade to chce čas a trpezlivosť, ja som prvé výsledky videla asi po 3 mesiacoch a celkový výsledok sa dostavil po viac ako pol roku, takže ak tu riešite, že za týždeň sa nič nedeje, tak Vám rovno napíšem, že sa nič nebude diať ani za dva ani za tri a ani za mesiac:D Lumea sa môže používať len raz za dva týždne preto ten proces kým prestanú rásť chĺpky trvá. Pozerala som si viaceré fóra, niektorých ženám to dokonca trvalo aj 3/4 roka. Treba byť trpezlivé, používať Lumeu na najvyššom stupni a naozaj dodržovať ten dvojtýždňový interval. Medzi časom si môžete chĺpky kľudne holiť a postupne budete vidieť tie úbytky až úplné zmiznutie. Ja mám teraz Lumeu cca rok a pol a nemám už žiadne chĺpky. Používam ju teraz každých 5 týždňov aby ani nezačali rásť a som spokojná. Nebudem však hovoriť, že Vám milión percentne zaberie, každá sme iná. Záleží to od hormónov, Vašich chĺpkoch hocičoho. Ale blbosť to určite nie je, nie je lepší pocit, ako keď sa nemusím každé ráno holiť..to mi môžete veriť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne