štvrtok 7. februára 2013

Staráte sa o farbené vlasy?

 Otázka číslo jedna? Staráte sa poriadne o farbené vlasy? Lebo to aby boli krásne a farba Vám dlho vydržala si vyžaduje viac ako len farbenie, a dokonca ešte starostlivosti ako o bežné vlásky. Ako som sa Vám na začiatku týždňa pochválila moje vlásky sú momentálne nafarbené a preto som im musela trochu viac prispôsobiť starostlivosť. To najmenej, čo môžete urobiť je vymeniť si Váš klasický šampon za šampon na farbené vlasy.
Mojou dlhoročnou stálicou bol vždy červený Loreál, ale neviem z akého dôvodu mi začal robiť na vlasoch zle, strašne sa mi po ňom mastneli a to ja nemám absolútne mastné vlasy, stačí mi ich umývať raz max.2x za týždeň. Od Himalaye som skúšala už strašne veľa vecí a Vy viete, že som veľký fanúšik tejto značky avšak šampon ma tam nikdy nenapadol kúpiť. Paradoxne Vy moje super čitateľky ste mi vnukli nápad vyskúšať ho voilá, tu je poriadne otestovaný a pripravený na recenziu. Mojím favoritom je proteínový šampon color protect , ktorý je určený špeciálne na farbené vlasy.
 Šampon má veľkosť 200ml a klasické Himalayovské balenie. Má takú akoby obilnú vôňu, čo je celkom nezvyčajné, ale nie je to nijako rušivé. Má mierne hustú konzistenciu a akoby perleťovú farbu ( vo všeobecnosti platí, že šampony určené na farbené vlasy by mali mať perleťový podton) a vo vlasoch veľmi pekne pení. Obsahuje výťažky z bylín bohatých na bielkoviny a na základe tohto by mali byť vlasy krásne lesklé a farba dlho vydržať.
 Ako som už spomínala vyššie šampon má 200ml balenie a ja ho používam teraz tuším 5týždňov a som čosi pod polkou, čiže vydrží pomerne dlho. Po vysušení sú vlasy naozaj pekné a hlavne veľmi dobre sa s nimi potom robí. Sú lesklé a nemastia sa. To sú veci, ktoré ja od šampona vyžadujem, čiže za mňa splnil účel a môže byť.

Ak hľadáte nejaký šampon na farbené vlasy určite Vám ho odporúčam a celý šamponový sortiment nájdete výlučne na http://www.mojahimalaya.sk/ . Na stránke si dokonca môžete popozerať aj recenzie ostatných ľudí čo si ho kúpili, čo je podľa mňa super a niekedy Vám to môže uľahčiť nákup.

A čo Vy, priznajte sa! Keď máte nafarbené vlásky meníte si výrobky?
Aké šampony na farbené používate?

2 komentáre:

  1. ja sa nemusim ja mam krasne vlasy aj bez farbenia. som rada ze si ich nemusim ničit farbami ako ty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to si šťastný človek, veď ako sa hovorí vlasy sú koruna krásy :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne