sobota 9. februára 2013

Sensibio AR, alebo čo teraz používam

 Ako iste všetci viete, Bioderma micelárky sú jednoznačne to, čo u mňa doma musí doma byť. Aj keď je to pre mnohých nepochopiteľné my si domov kupujeme obe- zelenú na tvár a červenú na oči a najlepšie s hektolitrami v zásobe. Podľa mňa sa ani jednej z nich nedá absolútne nič vytknúť. Môžete mať akurát pocit, že v nich nebadáte nič špeciálne pokiaľ Vás s pleťou nič netrápi, ale ak Vás trápi verte mi, že ak ich vyskúšate a oni Vám pomôžu (čo určite pomôžu) už ich preč z rúk nedáte. U nás doma to bolo trochu otočené - ja som zbožňovala zelenú a mamina červenú. Potom som začala chodiť do roboty, školy na magisterskom neúmerne pribudlo a mám pocit, že na počítači možno netrávim tak 6hodín denne - pozor to je toľko čo pri ňom nie som..Začala som mať neskutočne citlivé oči a zároveň oceňovať možno viac Sensibio ako Sébium. Teraz som v štádiu, že rovnako zbožňujem obe, len každú na niečo iné.

Čo oceňujem ešte viac je však nová micelárka Sensibio H2O AR, ktorá obsahuje patent Rosactiv, ktorý napomáha červenej pokožke, a zmierňuje jej začervenanie a pomáha tomu aby opätovne nevznikalo.  V podstate je to akoby zložka navyše a okrem nej sa na našej milovanej klasickej červenej Sensibio micelárke nič nemení. Stále slúži na odličovanie, je extrémne šetrná k pokožke, úžasne odlíči aj to čo by ste povedali, že sa nedá, pleť a ani oči nedráždi. A samozrejme na záver je hyperalergénna.
Podľa môjho názoru, by ste si možno ani rozdiel na obale  a ani pri používaní nevšimli. Mne príde možno viac upokojujúca, teraz v zime mám naozaj veľmi citlivú pleť a najmä posledné dni síce slnko svieti ale o tom viac mám pocit, že chlad páli. Rozdiel ocenia najmä tí, ktorých tento nepríjemný problém trápi a bojujú s ním.
Tak ako vždy ju zoženiete v 250ml a 500ml balení za super ceny a ďalšie info na www.bioderma.com 

A čo Vy? Používate Bioderma micelárky? Všimli ste si túto novinku? Čo na ňu hovoríte?

7 komentárov:

  1. Hmmm... zajímavé :)
    Takže je to vlastně skoro to samé ;)
    Já používám tu bez AR a není špatná, ale přece jenom jsem od ní čekala ještě něco více :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám doma taky jednu od Biodermy a je to něco příšernýho,naprosto mi nesedí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne?ako to? neskúšala si ju niekde predať?

      Odstrániť
    2. Mám po ní hrozně takovvou drsnou pleť,jakoby vysušenou.

      Odstrániť
  3. Bioderma mi pride predrazena...ja pouzivam micelarnu vodu z kauflandu (je dermatol. testovana)cca za ecko a je super, tak naco platit viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Díky za tip, ani jsem si nevšimla, že je nová AR. Jetě mám doma půl litru sensibia, takže jsem se po ni v poslední době nekoukala. Ale i pul litru jednou dojde:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne