sobota 26. januára 2013

Vône na ples!






Pri pozeraní časopisov za posledné dva týždne mi stále vrta hlavou, že je čo väčšia glamour udalosť ako ples? Podľa mňa ples, alebo nejaká oslava je proste špeciálna príležitosť, na ktorú je potrebné naozaj sa pripraviť a užiť si ju. Dôležité make-upové zásady sme už tento mesiac rozoberali a teraz ma napadlo, že dôležitý je nielen make-up ale aj vôňa.  Vône k plesovým šatám by mali vyť také, aby ste sa v nich cítili výnimočne ale zároveň aby neobťažovali Vaše okolie. Poďme si dnes posvietiť na také, ktoré by tieto atribúty mohli splniť:
Základom je teda, ako som už spomínala, že by malo ísť o nejakú výnimočnejšiu vôňu. Na ples si proste aj keď sa na mňa budete hnevať nepredstavujem Adidas. Ak kvalitnejšiu vôňu nemáte zakutrajte do poličky Vašej maminy, tá nejakú mať určite bude. Ja osobne si predstavujem silnejšiu vôňu, ktorá vydrží na tele dlho ale zároveň nebude otravovať Vaše okolie. Nevhodné sú podľa mňa citrusové vône a príliš sladké vône.



Medzi môj top výber na terajšiu plesovú sezónu patria:


Bvlgari Jasmin Noir – neviem či ste niekedy voňali nejaký Bvlgari parfum, ale toto je podľa mňa icj jednoznačný top. Nepredstavujte si žiadnu Omniu, ide o krásny ťažký, pomerne silný a neskutočne dlhotrvajúci parfum. Ja osobne ho na sebe cítim ešte aj ráno, potom čo sa večer osprchujem. Parfum má v sebe už podľa samotného názvu výťažky z jazmínu, ktorý potom pôsobí na pokožke krásne zmyselne. Aj napriek tomu, že je to ťažká vôňa, nikdy sa mi na ňu nikto nesťažoval, čiže predpokladám, že bolesti hlavy z nej nevznikajú. Myslím si však, že je to parfum ideálny pre staršie ročníky, pretože je naozaj veľmi silný.
 





Gucci By Gucci – aj keď je Gucci by Gucci na prvé ovoňanie trochu akoby kvetinová vôňa, obsahuje v sebe podtóny, ktoré z nej až takú ovocnú nerobia. Určite veľa robí pačuli a pižmo na základe ktorých je to krásna výnimočná vôňa. Na rozdiel od Jasmin Noir, je podľa mňa ideálna pre každého. Vydrží na pokožke dlho, vonia krásne ale nie je ťažká  pravom zmysle slova. Je to skôr príjemná dlhotrvajúca vôňa, vhodná na akúkoľvek príležitosť aj takú akou je ples!








Revlon Lasting – mojím posledným plesovým favoritom je pre mnohé z Vás neznáma voňavka Revlon lasting. Je to parfum, ktorý letel asi pred 10rokmi a potom nastala akoby dlhšia odmlka kedy sa o ňom vôbec nevedelo a teraz sa stane, že ho sem tam na niekom cítim. Ak ho raz ovoniate veľmi dobre si ho zapamätáte, pretože jeho vôňa, je naozaj pomerne veľmi špecifická. Je to silná vôňa, čo spôsobuje mix jeho zložiek: pižmo, pačuli, exotické dreviny, santalové drevo.. Je to veľmi lacná vôňa, no keďže je náročnejšie otestovať ju, kupovala by som ju len vtedy ak o sebe viete, že vážne máte veľmi radi silné a ťažké vône.



A čo Vy? Meníte si vône na ples a každodenné použitie? Vyžadujú si podľa Vás udalosti ako ples alebo napr. svadba výmenu vône? Aké sú Vaše top?

8 komentárov:

  1. Ahoj,dáme follower za follower?Máš moc pěkný blog :).Pokud ano,napiš mi to na blog a přidej se do mých followers :).Díky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A kolikátý díl jaké série PLL sleduješ? =)) Jinak já nemám vyloženě parfém na ples a každodenní, používám prostě několik toaletních vod, a která se mi k tomu outfitu hodí, tou se navoním... Dost nejvíc mi voní zlatá Chloé, Armani-Code a Acqua di Gioia, Mexx- Woman, Davidof-Echo a CK-One... =)) A určitě i další jiné, ale k těmhle se ráda vracím =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz aktuálne predposledný čo bol ( o tom ako sme sa dozvedeli, že Ali sa v noc jej smrti stretla s Byronom :))
      Inak všetky čo si vymenovala sú úplne super!

      Odstrániť
  3. Guccy by gucci jsem očuchávala a když jsem pak doma znova přičuchla k tomu štítku, tak jsem ho nemohla poznat, celkem se proměnil.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mě nejvíc voní Euphoria od Calvina Kleina, to je prostě náádhera:) A z těch drogerkových mám ráda třeba Christinu Aguileru:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne