utorok 8. januára 2013

Urban decay Protest



Dnes tu máme opäť líčiaci príspevok, alebo presnejšie skôr tip na super krásny práve na zimu super očný tieň. Neviem ako Vy, ale kým v lete preferujem jasné, žiarivé farby, teraz v zime ma to akosi intuitívne ťahá k tmavým. Asi aj preto je mojím momentálne obľúbeným očným tieňom Urban Decay s názvom Protest. Urban Decay mono tieňe som si v poslednej dobe veľmi obľúbila a vo svojom líčení po nich veľmi často siaham, pretože sa s nimi veľmi dobre robí a ešte dlhšie vydržia. 




Balenie tieňa ste už u mňa na blogu raz videli, pretože tieto sypké mono tiene ho majú všetky rovnaké. Každopádne tieň je pekne zabalený v plastovej škatuľke s milým Urban Decay popisom. Ak si ich objednávate z nejakého obchodu berte to ako dvojitú ochranu. Tieň je sypký s štetcovým aplikátorom, ktorý mne osobne veľmi vyhovuje. Aj keď je teraz ku mne na ceste konečne moja prvá veľko sada Bobbi Brown štetcov , tieto aplikátory si nechám keď sa mi tiene minú, sú vážne super.




Tieň s názvom Protest je úžasnej tmavozelenej farby. Mala som ho na sebe aj pri Štedrovečernom líčení a aj na nedávnej návšteve divadla. Jeho výhodou je, že je strašne meniteľný – raz ho môžete použiť iba ako single super tmavý mono tieň na špeciálne príležitosti, a raz zase na každodenné líčenie, keď si ho napr. dáte len slabšiu vrstvu, alebo len do kútika oka. Tým, že je práškový sa jeho intenzita reguluje veľmi ľahko a tieňovanie taktiež nie je žiaden problém.




Na fotkách je použitý ako spomenutý mono tieň (na prvej 2 vrstvy na druhej jedna) , použila som ho tiež miesto ceruzky pod oko, akurát do vnútorného kútika oka som dala svetlejšiu zelenú ceruzku. Vážne 3 výrobky na oko a ste hotové.


Každopádne ja som sním veľmi spokojná, na stránke www.kvalitnakozmetika.sk sú stále v akcii, za cenu nejakých obyčajných tieňov v Dm. A to vieme všetci, že Urban Decay nie sú obyčajné tiene :)


A čo Vy? Akú farbu používate teraz najčastejšie?
Kupovali ste si už tiene z internetu? Báli by ste sa?
Máte nejaké vysnené tiene?

9 komentárov:

  1. Ten je moc pěkný a obzvlášť se mi líbí balení.:)Vysněné stíny..tak asi určitě MAC a Lancome.Nejčastěji se teď halím do hnědých odstínů.Jo a jsem zvědavá na ty štětce Bobbi Brown! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Moja obľúbená kombinácia tieňov je tiež hnedo-zlato-zelená, nie spolu (aspoň zvyčajne) ale tieto tri farby:) Na štetce určite urobím recenziu, len najprv musia dojsť :)

      Odstrániť
  2. Tyjo, ta barva ti sekne! :))Přijde mi, že se ti pěkně hodí k očím ;)
    Já si teď tak tajně sním o stínech, taky od UD - NAKED... jen se nemůžu rozhodnout mezi 1 a 2 ;)
    R.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naked je každého snom :) len tá cena odráža. Ja by som išla do 1 :)

      Odstrániť
  3. Tak tyhle vidím prvně v životě :) Já volím světlejší odstíny a nebo naopak tmavé a linky. Záleží na náladě a oblečení :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ta barva vypada dobre :) ja pouzivala stiny x let, ale posledni dobou jsem nejak lina si je davat a navic jsem ted zacla ujizdet spis na vyraznych rtenkach.

    http://missfreezingcold.blogspot.cz/ (party,boys&drama)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám niekedy také štádiá,ale strašne takúto lenivosť nemám na sebe rada... Keď si vezmem koľko mám doma tieňov a potom skončím s linkou alebo ešte dokonca ničím no hnevám sa na seba :))
      Jediná záchrana je presne ten rúž, ten vie zlepšiť každé líčenie !

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne