pondelok 26. novembra 2012

2x Nobilis Tilia

  
 Dnes Vám opäť predstavím nejaké výrobky, ktoré som dostala k zrecenzovaniu od spoločnosti Nobilis Tilia.  Oba výrobky som skúšala v rovnakom časovom období a recenzujem ich spolu práve preto, že v tejto kombinácii super fungovali. Prvým z výrobkov je pleťová regeneračná maska z morských rias. Maska je určená pre zrelú a aknoznu pleť, pretože bohužiaľ nie vždy pletí, že aj keď prekročíte tridsiatku Vaša pleť bude krásna a bez nedokonalostí. Ja síce zrelú pleť nemám,ale pred nejakým časom som mala určité problémy s pleťou preto som dala šancu tejto maske. 
 Maska má veľmi príjemnú konzistenciu. Má v sebe zrniečka (Asi z tej morskej riasy) a nanáša sa v silnejšej vrstve na tvár, kde sa nechá pôsobiť 20 minút a následne ju odlíčite odličovacou vodou a tamponom. To je trochu ťažšia úloha, ale nie nezvládnuteľná :) Maska má však strašne výraznú aromu, ak to tak môžem nazvať. Najprv mi pripomínala Schwarzvaldksú šunku a neskôr sa tá vôňa ešte stupňovala. Nehovorím, že je to niečo neznesiteľné, ale je dobre , aby ste stým počítali :) To, ako maska vonia však okrem nejakých výnimiek zvyčajne nie je hlavný dôvod prečo si ju človek kúpi a preto sa radšej presuniem k jej vlastnostiam. Jej veľkou výhodou je, že potom ako ju zotriete okamžite zbadáte, že  miesta, kde ste mali nejaké veľké a silné vyrážky, akoby sa začali sušiť. Čo je super, lebo to je prvý krok k vyliečeniu :) Ja osobne mám veľmi rada prípravky s morskými riasami, lebo už veľakrát sa mi osvedčili, že fungujú naozaj dobre.

 Druhým výrobkom, ktorý som testovala bol Arganový krém.  Krémik má hydratačné a revitalizačné účinky a tým pádom dlhodobo chráni pleť. Krém je určený na ranné aj večerné použitie a mne jeho 5ml vzorka vystačila +- 6dní. Na prvý pohľad sa mi zapáčila jeho vôňa, v ktorej cítim makadamiový olej, ktorý je vlastne jednou z hlavných zložiek tohto krému. Je to taká príjemná, čistá akoby možno trochu bylinková vôňa. Krém je pomerne ľahký, preto by som ho určila pre normálnu, citlivú, a zmiešanú pleť. Mastnú nie, pretože sa obávam, že by ju nepremastil dostatočne, aj napriek tomu, že sa  skladá z viacerých olejov ( arganový, makadamiový, rakytníkový..).
  Do pleti sa krém vsiakne hneď! Vážne nebudem Vám písať, že minúta dve tri :) lebo to nie je pravda, tým, aký je super ľahký sa vsiakne okamžite. To je výhoda aj pri rannej aplikácii make-upu, pretože ho môžete v podstate hneď naniesť a krém pre neho vytvorí veľmi pekný základ. Tým, že obsahuje mnoho uzdravujúcich olejov mi spolu s vyššie spomenutou masku, krásne pomohol s mojím problémom. Maska odstránila nedokonalosti, a krém zase pekne dodal vitamíny pleti.


Dúfam, že priaznivcov prírodnej kozmetiky potešila moja recenzia a ak by Vás zaujímali ďalšie výrobky od Nobilis Tilie, ako vždy ich nájdete na ich stránke : http://www.navratkprirode.sk/
 Mňa by dnes zaujímalo, či aj Vy máte doma nejaký výrobok s čudnou vôňou :)

2 komentáre:

  1. tú masku by som veľmi, veľmi rada vyskúšala ;)
    ako ju tak chváliš, pretože mám aknóznu pleť ;)
    nie, nemám nič s čudnou vôňou

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O aknoznu plet sa treba naozaj velmi starat aby sa poriadne vyliecila :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne