streda 30. marca 2011

Nivea Angel





Neviem ci ste niekedy v obchode zavadili pohladom na kolekciu Nivea Angel, ale ak nie urcite to urobte:) Je to rad urceny viac menej pre mladych, a je to podla mna naozaj vychytavka z viacerych dovodov:
1,vyrobky - sprchac, telove mliecko uuuuzasne vonaju, ovocne sladko krasne
2, uzasne hydratuju pokozku, skvele sa rozotieraju, rychlo sa vpijaju
3, maju jemne trblietky:) skvela vec na rozjasnenie pokozky:)
4, cena je za sprchac +- 2eura, za telove mliecko +- 3,5
A naozaj uuuzasne vonaju:)
Odfotila som Vam svoj sprchac, lebo mliecko sa mi minulo, tak toho obrazok Vam najdem na nete:)

Vyskusate?

sobota 26. marca 2011

Parfumy








Pre tych, co sleduju moj blog dlhsie, mozno si pamatate moj prispevok o vsetkych mojich vonavkach : http://biancaprincipessa.blogspot.com/2010/06/vonava-zaluba.html :) Vonavky mam naozaj rada, ci uz pre ich vone, mam rada ked sa citim byt akoby zahalena v oblaciku nejakej krasnej vone, ale na druhu stranu rada o nich vela viem: ich zlozenie, rada viem ako vznikli preco ich flakon vyzera ako vyzera atd..Preto ma pred par mesiacmi velmi potesil darcek od mojho priatela a to kniha Parfumy. Je to prehlad takych tych najvacsich klasik by som povedala. Dozviete sa v nej naozaj vela zaujimavosti, a urcite Vas potesi aj vtedy ked dostanete nejaku novu vonavku a chcete o nej vediet co najviac:)



A tak by ma zaujimalo, ci aj vy si zistujete viac o vonavke, ktora sa Vam paci alebo staci, to ze vonia?:)

utorok 22. marca 2011

Pupa eyeliner








Pupu mam velmi rada aj napriek niekolkym nie prilis dobrym skusenostiam, ale je to obchod kde sa vacsina kozmetiky krasne blisti:) a ceny su ok. Minule som zaostrila na ich klasicke, struhacie ceruzky na oci a vsimla som si opat!ze sa krasne trblietaju. Su v nich jemne trblietky a tie ocko krasne rozziaria. Ako prvu testovaciu som zvolila odtien cislo 09. Maju dobru konzistenciu, su makke avsak vopred upozornujem a radim ze je treba ich nosit cez den zo sebou v kabelke a pretriet raz za par hodin - vysledny efekt bude lepsi. Cena bola tie skvela 3eura. Mam ju uz tri mesiace a pouzivam ju pomerne casto a nemam pocit, ze by z nej ubudalo.
Prikladam aj fotku, kde snou mam nalicene ocko - tak to zlate pod ockom, to je ona:)
V buducnosti si nejake farby predpokladam, ze este dokupim lebo su podla mna dobre:)

sobota 19. marca 2011

ISIC + GOSH





Len taka rychla staronovinka, pre tych, ktori si este nevsimli, aktualne plati akcia v predajniach Fann - po predlozeni ISIC karty si mozete za 2,99 kupit Gosh riasenku Amazing ! Je urcena hlavne na predlzovanie a ja osobne som tuto zlavu vyuzila dnes a v najblizisch dnoch samozrejme mozete ocakavat report:)

streda 16. marca 2011

Tak toto si urcite kupte:)





Priznam sa, ze nepouzivam ustnu vodu denne pretoze ma to nie vzdy napadne a niektore ani nemaju nejako extra dobru chut cize ma to ani nelaka. Ale!!! mam super spravu pre milovnikov sladkych a ovocnych chuti. Ustan voda s prichutou granatoveho jablka!!! Uz ste to niekedy poculi? Podla mna uzasne! Chuti skvele, nestipe, a robi svoju robotu ako ma! Kupite ju v DM za cenu do dvoch eur:)


Pouzivate ustne vody?

sobota 12. marca 2011

Hugo Boss Orange




Ma Vas priatel, manzel, tatino, svokor, kamarat narodeniny alebo iny sviatok v blizkej dobe? Ak Vas nenapada co mu kupit, urcite by som poradila uplnu novinku, ktorou sa teraz prezentuje na kazdom kroku Hugo Boss panska vonavka Orange. Urcite si pamatate damske prevedenie spred dvoch rokov zo Siennou Miller, pomerne hrava vesela reklamu s piesnou Beatles (tusim:) A teraz prave v Tv fici obdobna reklama ale s Orlandom Bloomom.
Samotna vona je podla mna viac letna, je taka lahka, prijemna a je v nej znacne citit ovocie. Na pokozke vydrzi dost dlho, a tym, ze nie je az taka vyrazna myslim, ze nemoze nikomu vadit:)
Kazdopadne odporucam ovonat:)
Ozaj a cena je okolo 68eur za 100ml
Ako sa Vam pozdava?

streda 9. marca 2011

Diesel Green




Tato vonavka bola taktiez jeden z mojich skusok na slepo a mozem povedat, ze sa tiez vydarila. Priznavam sa, ze sa mi najprv zapacila kvoli naozaj nezvycajnemu flakonu a potom ked som videla cenu a velmi kladne recenzie islo to samo. Vonia podla mna velmi ovocne ak niekto pozna Armani Diamonds tak podla mna nejak tak. Je vsak dost specificka cize odporucam pred kupou ovonat :) Vydrzi velmi dlho a je to typ vone, ktoru casto necitite takze Vam prenikne do nosteka :)
A aby som nezabudla za 75ml je cena do 20e :)



Ozaj a co Vy? Kupujete vonavky na slepo?

nedeľa 6. marca 2011

Dm



Ak ste sa o tom este doteraz nedozvedeli tak Vam prinasam novinku z DM-ky, v ktorej teraz za 70bodov dostanete privesok. Na Dm terminaly si vytlacite kupon v hodnote 70bodov, odovzdate ho pri pokladni a dostanete privesok. Akcia plati do 30.4 alebo kym sa neminu:)
Paci sa Vam?

štvrtok 3. marca 2011

Citim, ze uz prichadza jar:)



Momentalne som v nalade, ktoru nazyvam volanie jary:) Obklopujem sa veselymi farbami, tesim sa zo slniecka a hladam kazde prve puciky na stromoch:) Pred nedavnom som si v Tesco kupila sprchovy gel od Nivei Sunny melon and oil a ak sa chcete dostat do nalady - tesime sa na teplo urcite ho odporucam :) Vonia ako ten najcerstvejsi a najchutnejsi melon, ma v sebe jemnucke ciastocky, ktore skvele ocistia pokozku a olej, ktory ju zvlacni :)
No co viac mozete chciet? Na zaver len dodam, ze cena je +- 2,30 .

Pekne jarnenie sa :)

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne