nedeľa 15. novembra 2009

Manhattan Clearface?nieeeeeeeeeeeeeee



Opat sa s Vami podelim o moje strasti s kupovanim kozmetiky:) Uz je to davno co som si kupila svoj prvy puder ale velmi dobre si pamatam co za puder to bol a co robil. Manhattan clearface alebo inak hotova katastrofa. Dovod preco som si teda isla kupit puder okrem fixovania make-upu bola aj v teplejsich mesiacov mastnejsia T-Zona a tak preco si nevybrat nejaky antibakterialny co slubuje vysusenie, a pomaly este aj preliecenie vasej pokozky v jednom. Vyrobky clearface od Manhattnu su specialnou aktibakterialnou sadou na problematicku ci aj mastnejsiu plet, ktore sa nachadzaju zvycajne niekde pomimo, lebo nepatria do klasickeho portfolia a maju aj o trochu vyssiu cenu. Ale povedala som si cert to ber a vyskusala ho. Co ma zarazilo ako prve bolo, ze ked ste si ho naniesli na pokozku bez make-upu fungoval pomaly ako make-up..Trochu bledsi sice (dobre trochu dost)ale tak puder nie je make up, ale on prekryl vsetky nedostatky bol taky nie ze hutny ale silny, naozaj pokozka sa nemastila cize v tomto bol vyborny ALE!!!nechytali na neho licka-z nich sa stali rozne utvari na tvari akoze fakt hrooooza a tiene tak isto boli strasne slabucke..Druhy den som si dala make-up prepudrovala sa, teraz len na T-Zonu aby som zase neskocnila flakata po lickach a nevyrazna na tienoch a ok...Uplne si pamatam ze bolo leto hodin a neskutocneee teplo tak supito sa prepudrovat A TENTO UZASNY PUDER zhmotnil ten make-up s pudrom dokopy a urobil z mojej T zony plastelino zonu, to co sa stalo ked som si ho na seba naniesla vyvolalo reakcie typu:,,jezis ta sa nevie malovat" ,,kolko toho na seba nakydala"..Ako naozaj neviem ako to popisat lepsie nez puder vytvoril normalne masku z maku upu.. No hroozna, odvtedy sa velmi silno vyhybam produktom Manhattan Clearface:)
Nabuduce pudrove pokracovanie, alebo dobry puder sa konecne nasiel:)

8 komentárov:

  1. ja viem, ze pisem dost neskoro, ale vdaka tomuto clanko som prisla na to ze vlasne skoro 6 rokov pouzivam tento puder nevhodnym sposobom :)
    tiez sa mi stavalo, ze som mala z tvare plastelinovu hmotu - vravela som si ze to je preto lebo sa mi iste tak mega masti....a ono nie - ono to bolo preto, lebo Clearface puder bol privelmi kryci a spolu s make-upom to nerobilo dobrotu....odkedy pouzivam bud len make-up s lahsim pudrom, alebo len tento puder Clearface nedam na to dopustit - aj licka chytaju paradne..ked by som xcela, tak mozem vyzerat ako mrazikova marfusa :) dakujeeeem....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj :)) môžeš mi poradiť teda nejaký dobrý púder ?? pretože pred tým než som si toto prečítala som si ho chcela kúpiť :D pls odpoveď na mail:
    monikacipcalova@gmail.com
    Ďakujem :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já tedy tenhle pudr miluju právě proto, že je aspoň trochu krycí. Makeup už pod něj nedávám, protože to není potřeba a nesnesu, když na obličeji něco cítím.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám s tímto pudrem úplně opačkou zkušenost. Používám ho X let a nemůžu si ho vynachválit. V létě ho používám bez make-upu a pleť se mi neleskne a zakryje drobné nedostatky. Dokonce se v DM drogerii přestal prodávat loni ( 2013 ) a dost mě to mrzí.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja pouzivam aj make-up aj tento puder a som nadmieru spokojna ... netreba si ho vela kydat na tvar . ... :P .. dokonaly je

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ctu si tu ty komentare na ruznou kosmetiku, a musim se smat, chyba neni v pudru, ale zcela jiste v jeho pouziti! Manhatan pudr na problematickou plet je skvely vyrobek, jiz roky obcas zmeni obal a design ale v kazdem pripade se pouziva vice mene bez podkladoveho tekuteho make upu je dostatecne kryci a je uzasne jemny. Nebude vam delat tyto mapy ani efekt nedokonaleho naliceni, nanaset labutenkou nebo dodanou houbickou s jemnymi chloupky vklepavanim lehkym do pleti nebo stetcem a ne trenim nebo roztirani! Urcite vam dobre poslouzi, shani se pomerne spatne, mnoho obchodu ho vyradilo ze sortimentu coz je skoda. Staci si jen vybrat spravny odstin to je vse. Zkusenosti mam spousty s kosmetikou.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja by som ho teraz už určite nepoužívala ako som to robila kedysi, človek sa toho veľa učí a daný príspevok je starý 5 rokov :) ale neviem sa stále rozhodnúť, či staré príspevky vymazávať alebo nie, tak tu zatiaľ je a uvidíme, či tu bude aj o pol roka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Manhattan Clearface je najlepší púder aký som kedy mala. Nádherne zmatňuje, tónuje a nevysušuje.Moja inak hrubá a mastná pleť je po ňom jemnučká, zamatová a zdravo vyzerajúca. Objednávam ho z okolitých krajín, keďže na Slovensku ho už nedostať. Ten prehnane emotívny názov príspevku je vhodné zmeniť.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne